ye-logo.v1.2

Спецрепортаж: Волейбольна Суперліга у Хмельницькому

Спорт 3845

Як «Новатор» провів перший домашній матч у дебютному для себе сезоні серед кращих команд України

Ось і до нас добралася волейбольна Суперліга. Щоправда, домашній дебют «Новатора», на відміну від виїзного, видався не вдалим. Хоча, здавалося, що хмельничанам у матч проти «Кримсоди» з Красноперекопську допоможуть і рідні стіни, і власні вболівальники, яким, між іншим, не вистачило місць для сидіння. А тому багатьом довелося спостерігати за матчем стоячи.
Палка підтримка рідних трибун не допомогла волейболістам «Новатору» впоратися із хвилюванням. Помилки у нападі, у захисті, під час подач – все це призвело до того, що «Кримсода» переграла хмельничан у першій партії, як-то кажуть, на досвіді. 20:25 і всі сподівання фанів «Новатора» спрямувалися на наступні партії. Але й під час другого «періоду» хмельницькі волейболісти продовжили часто помилятися, та й кримчани, котрі минулого сезону в Суперлізі посіли 4 місце, дещо розслабилися. У підсумку «Новатор» навіть відірвався в рахунку на чотири пункти… Однак гості доволі швидко «взяли в руки» і переломили хід поєдинку. 18:25 і ситуація стала критичною.
Поки команди відпочивали після другої партії, керівництво «Новатора» провело лотерею серед глядачів, віддячивши в такий спосіб хмельничанам, які дуже активно підтримували господарів майданчику. Підтримка трибун, на жаль, так і не допомогла «Новатору» довести матч до тайм-брейка. Третя партія, на жаль, стала заключною у матчі. «Кримсода» знову переграла хмельничан. Цього разу з рахунком 25:19. Вболівальники, залишаючи спорткомплекс «Новатор», із сумом констатували: «Програли через власні помилки». Ну, а дехто з засмучених волейболістів хмельницького клубу стверджував: «Просто сьогодні, мабуть, був не наш день. Завтра спробуємо зіграти краще». Що ж, завтра, 8 жовтня, «Новатор» знову зіграє із «Кримсодою». Матч у спорткомплексі «Новатор» розпочнеться об 11.00.
Ну, а після сьогоднішнього поєдинку «Кримсода» одноосібно очолила Суперлігу. «Новатор» же опинився на третій сходинці. Хмельничан обійшов «Фаворит» із Лубен Полтавської області.
Як сьогодні грали «Новатор» та Кримсода», можна переглянути у  нашій фотогалереї та у наступному відеорепортажі:

Коментарі:

kol-dog 07.10.2011 21:35

пацаны просто перегорели. Хотели порадовать болельщиков, а тут так вышло. Завтра будет бойня!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую