ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» зіграв вдома із «Лівим берегом»

Спорт 479
Епіцентру не вистачило одного гола Владислав Кристіна, щоб здолати Лівий берег
Епіцентру не вистачило одного гола Владислав Кристіна, щоб здолати Лівий берег. Фото: fcepicentr.com.ua

У першій лізі завершилися матчі 5 туру.

Вчора, 21 квітня, у чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги пройшли заключні поєдинки 5 туру. «Агробізнес» та «Поділля» свої ігри провели 20 квітня, зігравши внічию 1:1, а ось «Епіцентр» з Кам'янця-Подільського грав у неділю.

В гості до кам'янчан завітав столичний «Лівий берег» - клуб, який посідає третє місце в групі «Чемпіонській» та є найрезультативнішою командою ліги. У 22 поєдинках кияни забили 49 голів.

Утім у Кам'янці-Подільському матч видався доволі рівним та тривалий час на табло були нулі. Але на 61 хвилині поєдинку «Епіцентру» вдалося вразити ворота суперника, коли простріл від Андрія Ляшенка п'ятою у ворота «Лівого берега» переправив Владислав Кристін. Однак втримати мінімальну перевагу в рахунку кам'янчанам не вдалося – на 75 хвилині Олексій Литовченко «розпечатав» ворота господарів. Отож, «Епіцентр» - «Лівий берег» 1:1.

Після 5 турів в групі «Чемпіонська» «Епіцентр» із 37 очками продовжує посідати четверте місце. «Агробізнес», маючи в активі 34 бали, йде на сьомій позиції.

У наступному турі команда з Волочиська 28 квітня зіграє в Сумах проти «Вікторії». Кам'янчани ж 28 квітня в Борисполі протистоятимуть ФСК «Маріуполь».

У групі «Вибування» хмельницьке «Поділля», яке йде на другій позиції, 27 квітня в Хмельницькому прийматиме «Чернігів-ШВСМ».

Читайте також: За Кубок області з футболу позмагаються вісім команд

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую