ye-logo.v1.2

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»: дві команди з Хмельниччини – серед переможців

Спорт 692
Команда Голосківського ліцею Меджибізької термгромади виграла змагання з волейболу серед дівчат
Команда Голосківського ліцею Меджибізької термгромади виграла змагання з волейболу серед дівчат. Фото: facebook.com/scl.khmelnytskyregion

У Києві завершилися змагання, участь в яких взяли понад 29 тисяч команд.

У столиці України завершився фінальний етап масштабного учнівського проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Понад 29 тисяч шкільних команд із баскетболу, спортивного орієнтування, футзалу, черліденгу та волейболу впродовж шести місяців змагалися на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський. І ось саме на останньому і вирішували долю нагород.

У волейболі серед дівчат перемогу здобула команда Голосківського ліцею Меджибізької термгромади! Дівчата з Летичівщині спочатку здолали ліцей №14 «Здоров'я» з Полтави 2:1, а потім переграли 2:0 Рівненський ліцей №25. У півфіналі з таким же рахунком здолали і Запорізький колегіум «Мала гуманітарна академія». У вирішальному протистоянні подолянки зустрілися зі Стрийським ліцеєм імені Андрія Корчака. І знову перемога 2:0 та золоті медалі змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»!

Серед юнаків близькими до «золота» були юнаки Дунаєвецького ліцею №4. Хлопці впевнено дійшли до фіналу змагань, де зустрілися з командою Бершадського ліцею Вінницької області. Запекле протистояння завершилося перемогою вінничан 2:1. А відтак команди з Дунаївців стала срібним призером змагань.

Читайте також: Першість області з футболу. Сім голів у Кам'янці-Подільському та перша неявка в сезоні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую