ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Один матч не відбувся, ще в одному – забили 14 голів

Спорт 1431
ФК Колос із Полонного впевнено крокує до чергового чемпіонства в першості Хмельницької області
ФК Колос із Полонного впевнено крокує до чергового чемпіонства в першості Хмельницької області. Фото: з архіву

Пройшли поєдинки чергового туру чемпіонату Хмельниччини.

Сьогодні, 13 липня, в обласній футбольній першості відбулися матчі 9 туру. Щоправда, одна гра не відбулася. «Іскра-Поділля» з Теофіполя мала вдома приймати «Вікторію» з Городка, яка в минулому турі здобула перший заліковий бал у змаганнях. Утім, гості не приїхали на матч, а тому їм зарахували поразку, а теофіпольчанам – перемогу з рахунком 3:0.

Ще два поєдинки відбулися за розкладом. У Дунаївцях «Універ-Динамо-2» приймав «Оболонь-Чемерівці». Цей поєдинок видався безгольовим і завершився внічию 0:0.

Інша справа – поєдинок у Кам'янці-Подільському, де місцева «ДЮСШ-2» приймала лідера першості «Колос» із Полонного. Гості, які лише 10 липня провели контрольний поєдинок проти професіонального ФК «Епіцентр» з Кам'янця-Подільського, в якому поступилися з рахунком 3:0, сьогодні здобули сьому перемогу поспіль у обласній першості. Федір Семенюк, який проти «Епіцентра» не грав, нині забив у ворота іншого кам'янець-подільського клуба шість голів! Відзначимо і чотири голи Богдана Скоцького. Ще по одному м'ячу забили Андрій Бартошук, Олександр Жданов, Максим Дерман та Микола Коляда. Всього ж команда з Полонного забила… 14 голів. Отож, «ДЮСШ-2» - «Колос» 0:14.

Наступного тижня, 20 липня, у чемпіонаті Хмельницької області заплановані матчі 10 туру. І центральний поєдинок туру має пройти в Полонному, де «Колос» прийматиме «Іскру-Поділля». У Городку «Вікторія» зіграє з «Універ-Динамо-2», а в Хмельницькому «Адреналін-ДЮСШ-2» протистоятиме «Оболоні-Чемерівцям».

Турнірне становище команд після 9 турів:

1. «Колос» - 21 очко (7 матчів)
2. «Іскра-Поділля» - 19 (8)
3. «Адреналін-ДЮСШ-1» - 16 (7)
4. «Універ-Динамо-2» - 10 (8)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 7 (8)
6. «ДЮСШ-2» - 4 (8)
7. «Вікторія» - 1 (8)

Читайте також - «Поділля» - «Нива» (Вінниця): результативний матч, який завершився внічию (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую