ye-logo.v1.2

Футбол: «динамівці» перетворюються на статистів

Спорт 3025
Богдан Бортнік (у синій формі) у матчі проти Єдності відзначився гольовою передачею
Богдан Бортнік (у синій формі) у матчі проти Єдності відзначився гольовою передачею. Фото: з архіву

Хмельничани зазначили чергового ганебного фіаско. Цього разу в Плисках

Хмельницьке «Динамо» в матчі 15 туру в Чернігівській області зазнало 11 поразки в сезоні. Програли аутсайдеру ліги «Єдності» з Плисок. До того ж, із розгромним рахунком – 4:1.

Футболісти «Єдності», які до цього ще жодного матчу не виграли, в першому колі у Хмельницькому поступилося з рахунком 5:1. І в рідних стінах зуміли помститися. Вже на 22 хвилині матчу у воротах хмельничан відзначився Ярослав Палагута. А під завісу першого тайму Андрій Топчевський, після фолу Володимира Беринди, забив другий гол у ворота «Динамо» з пенальті.

У другому таймі на 54 хвилині поєдинку рахунок став 3:0. Автором третього голу у ворота гостей був Олександр Стецюк. Хмельничани лише на 81 хвилині змогли провести результативну атаку, коли пас Богдана Бортніка у гол втілив Ярослав Солонинко. Натомість господарі на 90+1 хвилині поєдинку забили четвертий гол… зі штрафного відзначився Микита Забродін.

Свій останній матч у цьому році «Динамо» проведе 5 листопада в Хмельницькому. В гості до хмельничан завітає «Енергія» з Нової Каховки, яка посідає 5 місце. «Динамо», як і раніше, обіймає 12 сходинку в турнірній таблиці. До речі, у матчі проти «Енергії» хмельничанам не допоможуть капітан Андрій Лемішевський, а також півзахисники Микита Донгазуер та Максим Кривий, які відбуватимуть дискваліфікацію.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую