ye-logo.v1.2

«Поділля-Конфермат» та «Октава» «відірвалися»

Спорт 3427
Ростислав Ціх (з м
Ростислав Ціх (з м'ячем) у чотирьох матчах забив уже сім голів.. Фото: Володимира ХОЛОДА

У першості України з футзалу серед команд другої ліги відбулися матчі четвертого туру

Хмельницьке дербі – саме так прихильники футзалу назвали поєдинок між «Поділлям-Конфермат» та «Спортлідером-2». Щоправда, справжньої боротьби хмельничани так і не побачили. Хоча це не дивно – «битися» на рівних гравцям «Спортлідера-2» важко, оскільки чимало з них лише розпочинає свій футзальний шлях, тоді як у «Поділлі-Конфермат» більшість футзалістів мають за плечима сотні матчів різного ґатунку. А тому чи не найголовнішим питанням до гри було те, скільки ж голів влетить у ворота «Спортлідера-2».
Підопічні Романа Шевчука змогли витримати стартовий натиск суперника, але варто було «Поділлю-Конфермат» забити перший гол, як «Спортлідер-2» «посипався». У першому таймі у ворота Богдана Тимощука влетіло шість голів. Натомість його колега з іншого клубу Анатолій Лановий не пропустив жодного. У другому таймі «Поділля-Конфермат» змогло забити ще тричі. «Спортлідер-2» відповів лише голом Ігоря Монастирського. Отже, рахунок 9:1.

Гольовий дощ «падав» і в Кам’янці-Подільському, де «Октава» приймала «Довіру» з Красилівського району. Команди на двох забили 16 голів! Одинадцять з яких влетіли у ворота команд із села Антоніни. А тому єдиною втіхою для «Довіри» може бути лише той факт, що її гравець Олександр Брянський очолює список кращих бомбардирів ліги. На його рахунку вісім голів у чотирьох іграх. Однак на «п'яти» йому наступає Ціх, в активі якого на один забитий м’яч менше.

Що ж, після чотирьох турів «Поділля-Конфермат» та «Октава» продовжують очолювати турнірну таблицю, демонструючи стовідсотковий результат. Однак вже у п'ятому турі хтось із цих команд можуть втратити перші очки в сезоні. Адже 25 грудня в Хмельницькому відбудеться центральний матч туру, в якому зійдуться «Поділля-Конфермат» та «Октава». Цікавим буде й поєдинок у Дунаївцях, де третя команда ліги прийматиме «Спортлідер-2». Хмельничани спробують здобути першу перемогу в сезоні. А для цього вони можуть залучити трьох гравців із «Спортлідера+». Ну, а «Довіра» в Антонінах прийматиме івано-франківський «Ураган-2», який в четвертому турі переграв команду з Тернополя з рахунком 9:3.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую