ye-logo.v1.2

Футзал: за «Кубок Свободи» боротимуться декілька команд

Спорт 2918
Минулого року у фіналі хмельницька «Самара-Фахівець» поступилася «Поділлю-УМВС» з рахунком 3:5.
Минулого року у фіналі хмельницька «Самара-Фахівець» поступилася «Поділлю-УМВС» з рахунком 3:5. . Фото: з архіву

14 січня в Хмельницькому у спорткомплексі обласного управління МВС, який розташований на вулиці Зарічанській, розпочнеться щорічний «Кубок Свободи» з міні-футболу.

Нинішній розіграш трофею обіцяє стати одним із найцікавішим в його історії. По-перше, участь у ньому візьмуть до десяти команд. По-друге, одним із учасників змагань стане команда футзальної Екстра-ліги рівненський «Кардинал». Окрім титулованих рівнян, за «Кубок Свободи-2012» позмагається й представник першої ліги чемпіонату України з футзалу – хмельницький «Спортлідер+». Ймовірно, що приїдуть й львівські команди та «Київ-НПУ». Також за перемогу змагатимуться й друголігові команди – «Поділля-Конфермат» з Хмельницького, «Октава» з Кам’янця-Подільського та «Королівський смак» з Тернополя. Честь обласного центру захищатиме ще одна команда – «Університет». Ще одним учасником «Кубка Свободи-2012» стане команда з одного з райцентрів області.

Команди будуть поділені на дві групи , і кращі дві вийдуть до фінальної частини. Головний матч турнірну запланований на 15 січня. Він, орієнтовно, розпочнеться о 16.00.
Нагадаємо, у 2010 році володарем «Кубка Свободи» стала команда з Тернопільщини ФК «Ланівці-Свобода». Минулого року трофей здобули футзалісти хмельницького «Поділля-УМВС».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую