ye-logo.v1.2

Футзал: «Чорні» дев’ять хвилин

Спорт 2443
Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер+» зазнав першої домашньої поразки

До того, вперше у матчах чемпіонату України з міні-футболу серед команд першої ліги хмельничани пропустили аж сім голів. І половина з них влетіла у ворота Павла Хомина у перші дев’ять хвилин матчу…

Поєдинок проти чернівецького «Меркурія», який посідає перше місце, очікувало чимало шанувальників «Спортлідера+». І не тому, що чернівчани лідери. А через те, що в першому колі хмельничанам в Чернівцях влаштували, м’яко кажучи, не теплий прийом. Тоді, нагадаємо, «Меркурій» переміг з рахунком 4:2. Але та перемога була з присмаком скандалу – ледь не побили хмельницького вболівальника. Та й суддівство в тому поєдинку викликало чимало нарікань.

Цього ж разу все було набагато спокійніше. Фанати гнали «Спортлідер+» уперед, а «Меркурій», не створюючи небезпечних моментів, примудрявся забивати голи. І вже на дев’ятій хвилині матчу гості, фактично, гарантували собі чергові три очки, забивши четвертий гол у ворота хмельничан. За таких обставин у позитивний для господарів результат, мабуть, ніхто вже не вірив. Хоча команда і намагалася виправити становище, але відігратися ніяк не вдавалося. Лише на останній хвилині першого тайму з'явилася надія на гол у ворота «Меркурія», коли потужно пробив Артур Нємий. Однак цю надію «поховав» голкіпер гостей, який дивом перевів м’яч на кутовий.

А після перерви чернівчани вже на третій хвилині тайму забили п'ятий гол у ворота «Спортлідера+». Господарі ж відповіли декількома небезпечними атаками, переможцем в яких не вперше став голкіпер «Меркурія». І лише тоді, коли на табло вже було 0:6, хмельничанам вдалося «зняти павутиння» з воріт суперника. Зробив це Артур Нємий. Продовжити успіх колеги по команді намагалися Артем Глас та Олексій Колесников, але голкіпер «Меркурія» діяв на «відмінно».

За дві хвилини до завершення матчу глядачі стали свідками ще двох голів. Одного – у ворота «Спортлідера+», іншого – «Меркурія», який забив Віталій Атаманюк. Отже, матч завершився з рахунком 2:7. Попри це хмельничани залишилися в турнірній таблиці на шостій сходинці й тепер готуватимуться до нового випробування – кубкового. 12 лютого на «Спортлідер+» очікує перший матч 1/8 фіналу Кубка України, в якому хмельничани зіграють проти донецького «Ресурса». Гра відбудеться в Донецьку, а ось у березні донеччани приїдуть до Хмельницького. Тоді й стане відомо, яка з цих команд пройде до 1/4 фіналу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую