ye-logo.v1.2

В «Динамо» може грати гвінейський півзахисник

Спорт 2176

Єдиний професійний футбольний клуб Хмельниччини продовжує готуватися до весняної частини чемпіонату Другої ліги України та переглядає потенційних новачків

Так, у першій грі з тернополянами хмельничани пропустили по голу у кожному із таймів. Після навісу з правого флангу наш голкіпер не зміг вибити м’яча, який потрапив до гравця гостей. Той першого разу по «смугастому» не влучив, але другим ударом вколотив «кулю» у ворота майстрів. А у другій 45-хвилинці тернополяни розіграли вільного і забили гол з декількох метрів у ближній кут. Все, на що спромоглися господарі поля, це скоротити відставання у рахунку до мінімуму - Фархат Черкезов зіграв на добиванні. Другий матч також складався не на користь хмельничан. Костянтин Дуднік пропустив несильний дальній удар під штангу. Але після перерви Руслан Курдас відновив паритет – 1:1. Наступний товариський матч команда з Поділля проведе також у Хмельницькому – у суботу зіграє із вінницьким «Держслужбовцем». 

Серед потенційних новачків у складі хмельничан були помічені два голкіпери: один із сімферопольської «Таврії», а інший із донецького «Металургу» та 29-річний гвінейський опорний півзахисник із українським громадянством Мамаді Сангаре, який до останнього грав за «Окжетпес» з Казахстану - повідомляє fcpodillya.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую