ye-logo.v1.2

«Динамо» розписало мирову з ФК «Тернопіль»

Спорт 2179

Вчора, 28 березня, хмельницьке «Динамо» у матчі-відповіді на футбольному полі тернопільського педагогічного університету зустрілося з місцевим ФК «Тернопіль» і зіграло з ним унічию – 1:1.

Після поєдинку в Хмельницькому, де ФК «Тернопіль» святкував перемогу – 2:1, гості приїхали до Тернополя з твердим наміром взяти реванш. Це й не дивно, адже це колектив з професійної ліги, має досвід виступів на рівні клубів другої української ліги та й ставить певні задачі на нинішній сезон. Але, як показав матч, тернополяни і на власному полі нічим не поступалися суперникові. Більше того, саме вони відкрили рахунок у поєдинку – Сергій Куріцький вдало зіграв на добиванні. Однак, наприкінці матчу, неузгодженість захисників муніципального клубу та воротаря Руслана Мазура призвела до необов’язково голу в їхні ворота. М’яч на рахунку хмельничанина Микити Донгаузера – 1:1.
ФК «Тернопіль» – «Динамо» 1:1
Голи: Куріцький - Донгаузер
«Динамо»: Полянский, Семенов, Шляховий, Сангаре, Антонов, Дем'янчук, Солонинко, Ткачук, потенційний новачок, Гончар, Дітковський. На заміну виходили Курдас, Мохамед, Донгаузер, Глега, Репа, Бортнік, Мельник, Плосконос і потенційний новачок. 

www.sports.km.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую