ye-logo.v1.2

Баскетбол. Дебютант б’є старожила

Спорт 6152
Фото: автора

Вчора у Дитячо-юнацькій спортивній школі №3 стартував черговий розіграш кубку Дроздова з баскетболу, який є неофіційним чемпіонатом міста.

Новий сезон відкрили дебютант турніру «Спортлідер+» та «Фенікс», що фінішував шостим у минулому чемпіонаті. Хоча, заради справедливості, варто відмітити, що новачок змагань зовсім не новачок. Склад «Спортлідера+» поповнило чимало кваліфікованих гравців, які ще нещодавно виступали за «Феміду-ХПК» - бронзового призера сезону 2011/2012 років. Команда ж юристів у цьому сезоні не заявилася.
Боротьби у матчі не вийшло. «Спортлідерці» з перших хвилин захопили ініціативу на майданчику і з кожною чвертю лише нарощували свою перевагу. Підсумковий рахунок матчу 101:50 на користь дебютанта.
Наступними, хто вийде на майданчик, будуть «Мохіто» та «Іллічівець». Команди зіграють 15 жовтня о 19:00 також у Дитячо-юнацькій спортивній школі №3. У цей же час, але 18 жовтня у четвертому корпусі Хмельницького національного університету зустрінуться «ХНУ» і «Метеор». Рівно через годину у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Новатор» сильнішого визначатимуть «Імпульс» та «Новатор».
В останній грі першого туру «НАДПСУ» зіграє із «Ірбісом». Матч пройде 20 жовтня о 17:00 у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Новатор».

Віктор ПАЛАМАРЧУК.

Фото автора.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую