ye-logo.v1.2

Кам'янчани виграли кубок із кікбоксингу

Спорт 2425

20- 21 жовтня у місті проходив Відкритий Кубок Хмельницької області з кікбоксингу.

 Серед 146 учасників, які взяли участь у змаганнях, команди з Хмельницького, Нетішина, Городка, Дунаївець, Вінниці та Кам’янця-Подільського.

Почесну місію відкриття свята виконав міський голова Михайло Сімашкевич. У своєму вітальному слові він зазначив: «Дивлячись у Ваші усміхнені та щасливі обличчя радію з того, що маємо здорове та сильне майбутнє. У роки юності, я також захоплювався різними видами спорту, тому розумію Вашу жагу до перемогу. Хотів би побажати усім Вам вдалих виступів і нехай переможе найсильніший!». Також мер міста пообіцяв відзначити переможця грошовою премією у сумі 1000 грн. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Слово також мали представники обласної федерації, судді, депутати міської та районної рад, зокрема: Валерій Слободян та Сергій Кротік.

Отож, за командним підсумком змагань перше місце виборола команда з Кам’янця- Подільського. Срібло – завоювали хмельничани, а почесне третє місце – команда м Дунаївці.

22 жовтня відбулася зустріч міського голови з переможницею змагань Жанною Радюк, яку відзначили у номінації «за найкращу техніку». Михайло Сімашкевич урочисто привітав спортсменку та вручив обіцяну грошову премію.

Інформує "Вже Інфо". 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую