ye-logo.v1.2

У Хмельницькому любителі двоколісних закривали велосезон-2018

Суспільство 2644
Перед стартом заїзду - невеличкий перфоменс
Перед стартом заїзду - невеличкий перфоменс. Фото: автора

Велосипедисти проїхались вулицями міста.

Сьогодні, 20 жовтня, у Хмельницькому закривали цьогорічний сезон катань на велосипеді. Любителі двоколісних зібрались у парку Чекмана і проїхалися містом.

«Закриття велосезону символічне. Оскільки це вже останні теплі дні осені, ми вирішили проїхатися містом та закінчити наш велопробіг пікніком у Дендропарк. Цього року ми виконали всі основні завдання, які ставили перед собою. Зокрема провели чотири велопробіги – це відкриття вело сезону, велодень, велопробіг на День незалежності. Сьогодні четвертий велопробіг - закриття сезону», - розповідає голова ГО «Критична маса» і організатор заїзду Віталій Поліщук.

За його словами, також вдалось організувати змагання «Подільська сотка», участь в яких взяло 70 осіб. Каже було багато схвальних відгуків, тому наступного року сподіваються захід.

Окрім заходів, для велосипедистів у Хмельницькому облаштовують велоінфраструктуру. Йдеться про будівництво велодоріжок. Віталій Поліщук розповідає, що разом з активістами часом навідують до управління ЖКГ та контролюють, як відбуваються роботи.

Прокататись містом зібрались і хлопці, і дівчата

«Зараз вже збудована велодоріжка на Старокостянтинівському шосе. Було б добре, якби вона була з обох стороні. Також будують на проспекті Миру. Наступного року комунальники нам обіцяли облаштувати велодоріжку на вулиці Прибузькій, від Кам'янецької до Трудової. Побачимо, чи будуть ці обіцянки виконані», - додає Віталій. 

Велолюбителі проїхали 7 кілометрів по місту

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую