Гаряча тема:
- Війна
Хмельницький кухар пройшов у наступний етап шоу «Майстер шеф. Професіонали»
Леонід Малюга працює в одному із готельних комплексів Хмельницького.
В ефір вийшов черговий випуск шоу «Майстер-шеф. Професіонали», участь у якому бере хмельницький кухар Леонід Малюга. Якщо під час першого випуску програми кулінари презентували приготовані власні страви, то цього разу мали відгадати інгредієнти та відтворити страву одного зі членів журі.
На початку програми усіх учасників, які пройшли кастинг у першому ефір, розділили на команди по троє. Хмельничанин потрапив до команди разом із Нелею Бадамшиною та Владиславом Давиденком. Далі на кулінарів чекало завдання на робочій поверхні – коробка під якою стояла страва. Леонід Малюга із колегами мав приготувати авторську яєчню від судді Ольги Мартиновської.
«Коли одразу відкрили коробку, то були двоякі відчуття. Зрадів, що яйця, бо це легко, однак була певна осторога, бо це програма «Майстер-шеф» і так просто не може бути», - розповів про свої враження від страви хмельницький кухар.
Побоювання виявились не марними. Окрім засоленого жовтка у вершковому соусі з тунцем та пармезаном, у композиції було яйце у конверті, чипси із білка та тостерний хліб. На жаль, команді не вдалося вгадати усі секрети страви. Зокрема, складність викликало приготування чипсу із білка, над ним кулінари трудились найбільше часу. Також не вгадали вони один із компонентів соусу.
«Єдине, чого мені не вистачило у страві, - це тунця. Шкода, що ви не розпізнали його, а так мені подобається ваша презентація. Виглядає досить охайно. Всі елементи на місці. Вони приготовлені, один не за моєю технологією, але його можна їсти, подавати не соромно. Страва достойна і повноцінна»,- оцінила страву суддя Ольга Мартиненко.
Попри те, що деякі елементи не відгадали, це не зіпсувало смак сніданку, а отже Леонід Малюга та команда пройшли у 20-ку і ми зможемо спостерігати за його роботою й у наступному ефірі.
Читайте також: Надія Мейхер стала учасницею нового сезону «Голосу країни»
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: