ye-logo.v1.2

Блендери від Tefal – доступна техніка для сучасної кухні На правах реклами

Суспільство 733
Tefal пропонує різні варіації виконання техніки
Tefal пропонує різні варіації виконання техніки. Фото: comfy.ua

Приготування великої кількості страв супроводжується застосуванням спеціалізованої техніки.

Вона автоматизує процеси, спрощує процес готування, а також дозволяє реалізувати навіть яскраві та оригінальні рецепти. Одним із прикладів такої техніки є блендери, зокрема пристрої від компанії Tefal.

Це чудовий інструмент для створення соусів, подрібнення льоду, горіхів, овочів та фруктів. Вибираючи блендер Тефаль, він у будь-якому разі стане надійним помічником на кухні, до того ж, не займе багато місця. На вибір є різні пристрої, що відрізняються потужністю, зовнішнім виглядом та технічними параметрами. Тому завжди можна зробити вибір відповідно до бюджету на покупку.

Різновиди блендерів

Виробник Tefal пропонує різні варіації виконання техніки, тому потрібно оцінити три основні категорії для блендерів успішного вибору:

  1. Стаціонарні. В основі використовується база, а поверх є пластикова або скляна чаша, що знімається, об'ємом від 1 до 2 літрів. Відмінний інструмент для приготування різних напоїв, тіста та смузі;
  2. Занурювальні. Блендер у вигляді однієї великої ручки, де з одного боку є кнопки управління, але в іншій робочий орган – занурювальна частина з ножами. Подібні моделі можуть доповнюватися чашею або без неї;
  3. Міні-комбайни. Відмінне рішення для автоматизації робочих процесів на кухні, але купити повноцінний кухонний комбайн немає можливості.

Практично всі моделі можуть без проблем подрібнити навіть тверді інгредієнти, і залишається лише підібрати потрібну швидкість та потужність.

Параметри вибору

Насамперед потрібно визначитися з потужністю в діапазоні від 300 до 800 і більше Ват. Потужні моделі застосовуються для колки льоду, горіхів та твердих інгредієнтів. Дуже часто використовуються у ресторанах, кафе та на виробництвах, де потрібно постійно щось заготовляти.

Блендери Tefal також доповнюються різними насадками, що робить універсальною таку техніку. Насадки діляться на кілька видів залежно від того, який формат обробки будуть використовувати:

  • шатківниця і тертка (відмінний спосіб підготувати потрібну порцію порізаних овочів та фруктів);
  • пюре (створення заготівлі як однорідної маси);
  • смузі (можливість отримати легку та повітряну масу з різних інгредієнтів);
  • колка льоду (крижані кубики подрібнюються в крихту);
  • збивання (приготування різного роду соусів та кремів).

На вигляд пристрої особливо нічим не відрізняються, хіба що кольором. Виробник пропонує пристрої чорного, червоного, білого, сірого та інших відтінків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую