clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

23 Листопада 2015 р. Світлана ЯСЬКОВА 867

Салат-коктейль «Тунець у бокалі»


Фото: автора

Я нині з дуже простим, але неймовірно смачним салатиком. Роблю його часто на вечерю, коли після трудового дня абсолютно немає часу на приготування.

Різнобарвність складових салату просто радує око. Його, до речі, можна подавати і в салатниці. Але у келихах на високій ніжці він виглядає набагато ефектніше. Так би мовити, святковіше!

Інгредієнти:
Консервований тунець (в олії або власному соку — на ваше бажання), 2-3 помідори, 150 г бринзи або сиру фета, півбанки чорних маслин без кісточки, біла салатна цибулина.
Заправка: оливкова олія, сік лимона, дрібка цукру, сіль, перець, французька гірчиця у зернах, зелень.

Приготування:
Цибулю нарізати тонесенькими кільцями й замаринувати в заправці, для приготування якої просто слід змішати всі інгредієнти.

З консерви злити олію або воду, трішки поламати рибку виделкою (я завжди беру консерву італійського виробництва).


Додати помідори, нарізані крупними шматочками.


Зверху — оливки.


Потім — сир, нарізаний кубиками.


Все обережно перемішати, заправити заправкою й викласти в порційні келихи або склянки. Прикрасити зеленню на свій смак.  

 

салати, салати без майонезу, риба та морепродукти, тунець, бринза, оливки, середземноморська кухня

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із кореня селери, яблука, моркви і волоських горіхів
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2060
Проста, смачна, низькокалорійна і дуже корисна страва.
Багатошаровий салат з ківі та корейською морквою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 669
Ніжний і злегка пікантний. А завдяки тому, що в салаті багато соковитих інгредієнтів, майонезу використовується мінімум.
Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1754
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Салат «Здоров’я» з селерою, яблуком та ананасами
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1929
Страва настільки смачна і проста у приготуванні, що я настійно рекомендую вам спробувати її. А ще вона надзвичайно корисна!
Показати ще
Коментарів - 0: