clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

Рубрика "торти"

Шоколадний «Наполеон» за півгодини
торти
Світлана ЯСЬКОВА 681
Нетрадиційний варіант приготування популярного у всьому світі смаколика.
Сирний торт із яблучним кремом
торти
Світлана ЯСЬКОВА 985
Дуже смачний смаколик, у якому гармонійно поєднуються ніжні коржі й крем із легкою кислинкою.
Торт «Самоцвіти» – варіація на тему десерту «Бите скло» та торту «Панчо»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1911
Мега-шоколадний бісквіт, кольорове желе й ніжне вершкове крем-суфле!
Капкейки — це маленькі порційні тортики, які прикрасять будь-яке свято
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6944
Все про ці мініатюрні кулінарні шедеври знає хмельничанка Наталя Сова, яка ось уже три роки займається випіканням тортів на замовлення.
РІЗДВЯНЕ МЕНЮ: Пляцок вишнево-маковий «Гори-полонини»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1696
Шоколадні та ванільні коржі, макова начинка, смажені горішки, соковиті вишні, а зверху – пишна меренга, яка нагадує засніжені піки Карпат. Це не тортик, а справжня солодка мрія!
НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Пляцок «Курка в декреті»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 2328
Шедевральний тортик, який обов’язково сподобається Вогняному Півню.
Шоколадно-сирний торт «Вишневі сутінки»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1467
Не нудотний, з легкою кислинкою ягідного желе. Цей торт дуже простий у приготуванні, при цьому виглядає ошатно й має неймовірний смак!
Легендарний бісквіт «Шоколад на окропі»
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 1266
Тане в роті, але головне — мінімум витрат, продуктів і часу, а величезний тортик готовий!
Швейцарський сирний торт
торти, торти
Світлана ЯСЬКОВА 1312
Ніжний, просочений бісквіт, шоколадний прошарок і сирно-вершковий крем — це дуже смачний десерт!
Торт на основі польського пляцка «Пані Валевська»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 2382
Традиційний десерт польської кухні, який вже став досить популярним і на Західній Україні.

1

2 3 4