clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "торти"

Торт «Різдвяне поліно» з листкового тіста з шоколадним кремом
торти
Світлана ЯСЬКОВА 761
Ще одна напрочуд вдала варіація на тему «Наполеон».
Шоколадний торт «Бій курантів» з вишневою начинкою
торти
Світлана ЯСЬКОВА 884
За основу в рецепті – вологий та пористий бісквіт «шоколад на окропі», який встигли оцінити та щиро полюбили безліч господинь.
Торт-брауні з ягідним мусом і шоколадною панакотою
торти
Світлана ЯСЬКОВА 619
Дивовижний гармонійний смак, все чудово поєднується між собою. При цьому і коржі, і мусові шари як окрема пісня: вони феєричні, без перебільшення!
Лінивий медівник «Золоті кульки»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 857
Смаколик для всіх, хто обожнює медівник, але терпіти не може панькатися з коржами!
Пиріг «Решето» (Poke Cake)
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 956
Цей неймовірно ніжний та смачний десерт чимось навіть трішки нагадує славнозвісний «Тірамісу». Смак у нього м’який та вершковий, як у морозива!
Торт «Наполеон» із шоколадно-вершковим кремом і малиною
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1092
Десерт просто фантастичний — ніжний, шоколадний, буквально оксамитовий!
Банановий «Наполеон»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1006
Нетрадиційна, незвична, проте дуже смачна інтерпретація всіма улюбленого десерту.
Торт без випікання з печива «Марія» (португальська кухня)

Світлана ЯСЬКОВА 2179
Швидкий та ніжний у приготуванні десерт, який буквально тане в роті після просочування!
Торт «Шоколадний Наполеон» із двома видами крему
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1533
Смаколик виходить дуже незвичним – одночасно розсипчастий, трохи хрусткий, листковий, не сильно вологий та не сухий. Але незмінно та беззаперечно неймовірно смачний!
Вертикальний карамельний «Медівник»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1613
Рецепт знайшла в авторській книжці талановитого кулінарного блогера та фудфотографа Вікторії Мельник «Чизкейк всередині. Складні й незвичайні торти – легко!», яку взяла у нашій редакційній бібліотеці.

1

2 3 » 9