clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "торти"

Торт «Мурашник» з вершково-карамельним кремом
торти
Світлана ЯСЬКОВА 955
Смачнішого пісочного тіста не куштували ані я, ані мої дегустатори!
Мусовий шоколадно-вишневий торт «Забава»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 981
Під хмаринкою шоколадного мусу розташовується ніжний заварний крем, який збалансовується кислинкою вишневої начинки.
«Лінивий» торт з черствої паски
торти
Світлана ЯСЬКОВА 979
Якщо ви та ваші близькі не подужали всі пасочки, які спекли до Великодня, спробуйте зробити з них цей смаколик. Гарантую, що ваші ласуни назвуть його кулінарним шедевром!
Торт «Різдвяне поліно» з листкового тіста з шоколадним кремом
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1508
Ще одна напрочуд вдала варіація на тему «Наполеон».
Шоколадний торт «Бій курантів» з вишневою начинкою
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1988
За основу в рецепті – вологий та пористий бісквіт «шоколад на окропі», який встигли оцінити та щиро полюбили безліч господинь.
Торт-брауні з ягідним мусом і шоколадною панакотою
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1285
Дивовижний гармонійний смак, все чудово поєднується між собою. При цьому і коржі, і мусові шари як окрема пісня: вони феєричні, без перебільшення!
Лінивий медівник «Золоті кульки»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1386
Смаколик для всіх, хто обожнює медівник, але терпіти не може панькатися з коржами!
Пиріг «Решето» (Poke Cake)
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 1560
Цей неймовірно ніжний та смачний десерт чимось навіть трішки нагадує славнозвісний «Тірамісу». Смак у нього м’який та вершковий, як у морозива!
Торт «Наполеон» із шоколадно-вершковим кремом і малиною
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1639
Десерт просто фантастичний — ніжний, шоколадний, буквально оксамитовий!
Банановий «Наполеон»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1375
Нетрадиційна, незвична, проте дуже смачна інтерпретація всіма улюбленого десерту.

1

2 3 » 9