clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "перші страви"

Зелений борщ від Ігоря Місевича
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 619
Здається, що може бути простішим, ніж зелений борщ? Але це ви просто ще не куштували борщ за рецептом колишнього учасника «МайстерШеф» Ігоря Місевича!
Грибна юшка із сирними галушками – страва з віковою історією
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 654
Її українці готують уже понад кілька століть, а корінням вона сягає ще в часи Запорізької Січі!
Суп із «ледачими» пельменями
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1105
Смачна, ситна і, водночас, не важка перша страва.
Крем-суп «Мадам ДюБаррі» – ніжний смак Франції
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1193
Оксамитова консистенція цієї першої страви повністю виправдовує свою назву.
Французький цибульний суп: ніжно й вишукано
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1364
Ця перша страва для французів – як для нас борщ. Якщо не вдаватися в деталі, то це величезна кількість цибулі в бульйоні з грінками та сиром.
Гаспачо зі сметанно-базиліковим соусом – традиційний іспанський томатний суп (відеорецепт)
перші страви, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1369
Наприкінці літа та восени гаспачо смакує найбільше, оскільки для його приготування використовуються домашні городні овочі – спілі м’ясисті помідори, хрумкі огірочки та солодкий болгарський перчик.
Суп із зеленого горошку з копчениною та часниковими грінками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1661
Пряна та ароматна перша страва. Особливо вона смакуватиме, якщо готувати її на реберцях.
Суп на реберцях із сирними галушками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 4341
Хто сказав, що суп — це одноманітність та буденність? Якщо трішки пофантазувати, то можна зі звичайної першої страви зробити а-ля ресторанну!
Солянка збірна м’ясна: рятуємо продукти після свят
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 2853
У приготуванні цієї першої страви слід дотримуватися трьох головних правил – вона має бути наваристою, гостренькою, солоненькою та кисленькою.
Морквяно-імбирний крем-суп із часником та рум’яними грінками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1415
По-справжньому зимова, дуже смачна і легка в приготуванні перша страва з легким імбирним смаком.

1

2 3