clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "перші страви"

Грибний суп із зеленим горошком
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 534
Перша страва за цим рецептом виходить по літньому легкою, ароматною та дуже смачною.
Розсольник по-польськи з фаршем та рисом
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 760
Основна родзинка і головна відмінність цього варіанту відомого супу – наявність огіркового маринаду.
Картопляний суп з кльоцками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1333
Дуже проста, швидка, але неймовірно смачна перша страва.
Курячий суп з плавленим сиром, горошком та кукурудзою
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1238
Дуже простий рецепт дуже смачної першої страви.
Грецький суп з фрикадельками «Юварлакья»
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1674
Начебто все як завжди, але смак кардинально інший!
Ароматний суп «Айнтопф» із сардельками та шинкою
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1649
Це традиційний тип німецької першої страви, яка може складатися з великої кількості інгредієнтів. Технічно термін «Eintopf» позначає спосіб приготування інгредієнтів в одному горщику, а не якийсь конкретний рецепт.
Бограч за рецептом Євгена Клопотенко
перші страви, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2513
Національний угорський суп-гуляш, який дуже популярний у Західній Україні.
Юшка з білими грибами «Оксамитова»
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1429
Суп – неймовірна смакота: ніжна оксамитова консистенція, запаморочливий аромат сушених грибів та хрумкі сухарики створюють справжнє свято в тарілці!
Пісний рибний суп з рисом
перші страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2256
Це повноцінний обід для всієї сім'ї, який легко та швидко готувати.
Капусняк з курятиною та манкою
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1856
Манна крупа не відчувається взагалі! Вона надає страві насиченість і приємну густину.

1

2 3 4 5