clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "перші страви"

Суп із зеленого горошку з копчениною та часниковими грінками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 793
Пряна та ароматна перша страва. Особливо вона смакуватиме, якщо готувати її на реберцях.
Суп на реберцях із сирними галушками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 3398
Хто сказав, що суп — це одноманітність та буденність? Якщо трішки пофантазувати, то можна зі звичайної першої страви зробити а-ля ресторанну!
Солянка збірна м’ясна: рятуємо продукти після свят
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1305
У приготуванні цієї першої страви слід дотримуватися трьох головних правил – вона має бути наваристою, гостренькою, солоненькою та кисленькою.
Морквяно-імбирний крем-суп із часником та рум’яними грінками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 726
По-справжньому зимова, дуже смачна і легка в приготуванні перша страва з легким імбирним смаком.
Суп із зеленого горошку з часниково-сирними рулетиками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 963
Дуже незвичайна, але напрочуд смачна перша страва.
Грибна юшка – національна родзинка Карпат
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1382
Завдяки різноманітності карпатської кухні, ароматний і насичений суп з білих грибів може готуватися по-різному навіть в одному й тому ж селищі.
Тертюха – традиційний білоруський супчик із картоплі
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1055
Дуже швидкий, дуже легкий і дуже смачний! Коли зовсім немає часу, ця перша страва – просто чарівна паличка.
Вершковий суп із баклажанами та грибами
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 908
Досить незвичайне поєднання продуктів, але виходить дуже смачно!
Класична окрошка з курячою грудкою на білому квасі
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 849
Традиційний старовинний рецепт+головні секрети приготування.
Кабачковий суп-пюре із куркою та вершками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 783
Ніжний, вершковий, легкий супчик, із кремовою, ніби оксамитовою структурою.

1

2 3