clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "перші страви"

Селянська «Затируха» – суп, який подобається усім
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1885
Родзинка страви – в незвичній борошняній крихті, яку мої близькі прозвали «лінивою локшиною».
Червоний борщ із... «сирим» смородиновим варенням
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 589
Завдяки ягодам смак першої страви стає багатшим та свіжішим!
Томатний суп із кльоцками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1334
Легка й смачна перша страва. Готується дуже просто, а смак приголомшливий!
Рисовий суп зі спаржевою квасолею по-італійськи
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1117
Смачна перша страва, яка досить швидко й просто готується.
Зелений борщ від Ігоря Місевича
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1348
Здається, що може бути простішим, ніж зелений борщ? Але це ви просто ще не куштували борщ за рецептом колишнього учасника «МайстерШеф» Ігоря Місевича!
Грибна юшка із сирними галушками – страва з віковою історією
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1737
Її українці готують уже понад кілька століть, а корінням вона сягає ще в часи Запорізької Січі!
Суп із «ледачими» пельменями
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1952
Смачна, ситна і, водночас, не важка перша страва.
Крем-суп «Мадам ДюБаррі» – ніжний смак Франції
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1843
Оксамитова консистенція цієї першої страви повністю виправдовує свою назву.
Французький цибульний суп: ніжно й вишукано
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 2083
Ця перша страва для французів – як для нас борщ. Якщо не вдаватися в деталі, то це величезна кількість цибулі в бульйоні з грінками та сиром.
Гаспачо зі сметанно-базиліковим соусом – традиційний іспанський томатний суп (відеорецепт)
перші страви, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1937
Наприкінці літа та восени гаспачо смакує найбільше, оскільки для його приготування використовуються домашні городні овочі – спілі м’ясисті помідори, хрумкі огірочки та солодкий болгарський перчик.

1

2 3 4