clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "перші страви"

Український борщ, який завжди виходить насичено червоним
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 2709
Рецептів його приготування безліч і в кожної господині є свої секрети, які роблять цю першу страву унікальною. Однак, щоб вона зберегла еталонний красивий червоний колір, потрібно дотримуватися певних правил!
Нідерландський гороховий суп «Снерт» із сирокопченими ковбасками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 773
Чудова перша страва на щодень, проста та швидка в приготуванні.
Рисовий суп із лісовими грибами «Грибна полянка»
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1252
Неймовірно ароматний і насичений супчик, який не тільки не втрачає своїх смакових якостей наступного дня, але й стає ще смачнішим!
Німецький суп із квасолею, грибами та кльоцками шпецле
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2194
Дуже навариста перша страва, в зимову пору року просто казка!
Селянська «Затируха» – суп, який подобається усім
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 4017
Родзинка страви – в незвичній борошняній крихті, яку мої близькі прозвали «лінивою локшиною».
Червоний борщ із... «сирим» смородиновим варенням
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1191
Завдяки ягодам смак першої страви стає багатшим та свіжішим!
Томатний суп із кльоцками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 3197
Легка й смачна перша страва. Готується дуже просто, а смак приголомшливий!
Рисовий суп зі спаржевою квасолею по-італійськи
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1752
Смачна перша страва, яка досить швидко й просто готується.
Зелений борщ від Ігоря Місевича
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 2456
Здається, що може бути простішим, ніж зелений борщ? Але це ви просто ще не куштували борщ за рецептом колишнього учасника «МайстерШеф» Ігоря Місевича!
Грибна юшка із сирними галушками – страва з віковою історією
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2956
Її українці готують уже понад кілька століть, а корінням вона сягає ще в часи Запорізької Січі!

1

2 3 4