clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "перші страви"

Ароматний суп «Айнтопф» із сардельками та шинкою
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 933
Це традиційний тип німецької першої страви, яка може складатися з великої кількості інгредієнтів. Технічно термін «Eintopf» позначає спосіб приготування інгредієнтів в одному горщику, а не якийсь конкретний рецепт.
Бограч за рецептом Євгена Клопотенко
перші страви, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 873
Національний угорський суп-гуляш, який дуже популярний у Західній Україні.
Юшка з білими грибами «Оксамитова»
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 889
Суп – неймовірна смакота: ніжна оксамитова консистенція, запаморочливий аромат сушених грибів та хрумкі сухарики створюють справжнє свято в тарілці!
Пісний рибний суп з рисом
перші страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1147
Це повноцінний обід для всієї сім'ї, який легко та швидко готувати.
Капусняк з курятиною та манкою
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1146
Манна крупа не відчувається взагалі! Вона надає страві насиченість і приємну густину.
Чизбургер-суп - смачний та наваристий
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1749
Неймовірна смакота, просто дивовижна перша страва!
Тосканський грибний суп із квасолею
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 914
Zuppa di fagioli e funghi — насичена грибним і квасоляним смаком перша страва італійської кухні, яка готується швидко й легко.
Огірочник квасолевий із нирками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 842
Ситний і наваристий суп української кухні, який більшість знає під назвою «розсольник». Ця перша страва чудово зігріває в холодну погоду.
Холодний зелений борщ зі свіжими огірками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 958
Чудовий варіант першої страви в спеку — ще одна альтернатива окрошці чи холоднику.
Український борщ, який завжди виходить насичено червоним
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 4617
Рецептів його приготування безліч і в кожної господині є свої секрети, які роблять цю першу страву унікальною. Однак, щоб вона зберегла еталонний красивий червоний колір, потрібно дотримуватися певних правил!

1

2 3 4 5