Гурман
Рубрика "м`ясо та субпродукти"
Котлети в листковому тісті «Шишки»
м`ясо та субпродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 566
Дуже цікава ідея як для повсякденного меню, так і для дитячого чи новорічного святкування.
м`ясо та субпродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 566
Дуже цікава ідея як для повсякденного меню, так і для дитячого чи новорічного святкування.
Рагу по-угорськи з легенями та лісовими грибами (Szalontudo)
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 581
Незаслужено забутий унікальний угорський делікатес, який полюбився місцевим гурманам завдяки впливу віденської кухні на меню угорських монархів.
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 581
Незаслужено забутий унікальний угорський делікатес, який полюбився місцевим гурманам завдяки впливу віденської кухні на меню угорських монархів.
Свинина в пивному клярі з кисло-солодким соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 173
Дуже простий і ситний рецепт. М'ясо виходить ніжним і соковитим, а кляр — неймовірно хрустким.
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 173
Дуже простий і ситний рецепт. М'ясо виходить ніжним і соковитим, а кляр — неймовірно хрустким.
«Го Бао Жо» - куряче філе в китайському стилі під кисло-солодким соусом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 543
Дуже смачна курочка, соковита та ніжна, подобається всім — і дітям, і дорослим.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 543
Дуже смачна курочка, соковита та ніжна, подобається всім — і дітям, і дорослим.
Гострі курячі сердечка по-мексиканськи
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 625
Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 625
Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.
Куряча печінка з яблуками та смородиною
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 524
Смачна й багатогранна страва: печіночка виходить дуже ніжною та м’якенькою, а ягоди, овочі та фрукти чудово доповнюють та розкривають її смак.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 524
Смачна й багатогранна страва: печіночка виходить дуже ніжною та м’якенькою, а ягоди, овочі та фрукти чудово доповнюють та розкривають її смак.
Свинячі ребра по-ямайськи у ромово-медовому маринаді «Барбекю»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 268
Пікантні, соковиті й трішки солодкуваті, м’ясо буквально можна їсти губами, а зверху рум’яна апетитна скоринка!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 268
Пікантні, соковиті й трішки солодкуваті, м’ясо буквально можна їсти губами, а зверху рум’яна апетитна скоринка!
Данський печінковий паштет (Dansk leverpostej)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 513
Дуже популярна страва скандинавської кухні, без якої, напевно, не обходиться жоден сніданок.
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 513
Дуже популярна страва скандинавської кухні, без якої, напевно, не обходиться жоден сніданок.
Курячі січеники
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 918
Дуже соковиті й ніжні котлетки-оладки, які буквально тануть у роті!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 918
Дуже соковиті й ніжні котлетки-оладки, які буквально тануть у роті!
Курка в банці — рецепт і для лінивих господинь, і для справжніх гурманів
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1091
Той приємний момент, коли страва готується буквально сама по собі! Рецепт із категорії «горщику, вари!»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1091
Той приємний момент, коли страва готується буквально сама по собі! Рецепт із категорії «горщику, вари!»