clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "м`ясо та субпродукти"

Курячі гомілки у вишневому маринаді
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 102
М’ясо виходить ніжним, неймовірно смачним, соковитим, з апетитною скоринкою!
Секрети приготування страв з курки
м`ясо та субпродукти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 523
Звичайна банальна курятина, якщо її приготувати правильно, здатна викликати справжній фурор на будь-якому святковому застіллі.
Свинячі реберця по-китайськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 614
Кисло-солодка, в міру гостренька, пікантна й дуже смачна страва!
Качка по-нормандськи в сидрі з яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 506
Замаринуйте птицю в сидрі й ви отримаєте щось абсолютно нове!
Бограч за рецептом Євгена Клопотенко
перші страви, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 830
Національний угорський суп-гуляш, який дуже популярний у Західній Україні.
Качка в апельсиновій глазурі, фарширована грушами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 527
Ця страва виглядає дуже урочисто, вона немов справжня прима святкового столу!
Свинячі реберця в кавовому соусі Барбекю
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 596
Ця страва стане справжньою родзинкою різдвяного столу!
Різдвяна качка: ТОП-5 найоригінальніших рецептів
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 828
Вони цікаві передусім тим, що всі варіанти приготування можна застосовувати для будь-якої іншої різдвяної птиці – індички чи гуски.
Свинячі реберця по-канадськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 969
Такий ароматний солодкий соус-маринад подають до реберець-барбекю в одному з відомих ресторанів у Монреалі.
Свинина в кефірному маринаді, запечена в духовці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 747
Дуже-дуже смачне, соковите, ніжне й ароматне м'ясо!

1

2 3 » 28