Гаряча тема:
- Війна
Гурман
М`ясо та субпродукти
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3331
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3331
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Новорічно-різдвяне меню: рецепти оригінальних страв до святкового столу
салати, риба та морепродукти, м`ясо та субпродукти, солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 15375
У всьому світі на Різдво та Новий рік готують страви, які вважаються найкращими та найсмачнішими. Вони перевірені вже не одним поколінням, і їх обожнюють всі без винятку
салати, риба та морепродукти, м`ясо та субпродукти, солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 15375
У всьому світі на Різдво та Новий рік готують страви, які вважаються найкращими та найсмачнішими. Вони перевірені вже не одним поколінням, і їх обожнюють всі без винятку
Квасоля зі свининою у вершково-сирному соусі
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 6519
Дуже смачна та ніжна квасолька з м’ясом у кремовому, буквально «шовковистому» соусі!
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 6519
Дуже смачна та ніжна квасолька з м’ясом у кремовому, буквально «шовковистому» соусі!
Курячі гомілки в сметані під сирною скоринкою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5225
Дуже смачна м'ясна страва — курятина виходить соковитою, ароматною, а рум'яна сирна скоринка вже одним своїм виглядом викликає апетит!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5225
Дуже смачна м'ясна страва — курятина виходить соковитою, ароматною, а рум'яна сирна скоринка вже одним своїм виглядом викликає апетит!
Куряче філе в сметанному соусі з часником
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 14661
М’ясо виходить ніжним і соковитим, а готується страва менше пів години.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 14661
М’ясо виходить ніжним і соковитим, а готується страва менше пів години.
Курячі гомілки в гранатовому соусі «Наршараб»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3694
М’ясо виходить ніжним та соковитим, а солодкий соус-маринад працює над апетитною скоринкою, роблячи її рум'яною, блискучою, злегка глянсовою.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3694
М’ясо виходить ніжним та соковитим, а солодкий соус-маринад працює над апетитною скоринкою, роблячи її рум'яною, блискучою, злегка глянсовою.
Відбивні з яблуками та прянощами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2150
М'ясо виходить дуже м'яким, ніжним, соковитим, ароматним та пікантним, але не надто екзотичним.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2150
М'ясо виходить дуже м'яким, ніжним, соковитим, ароматним та пікантним, але не надто екзотичним.
Свинина, смажена з цибулею
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 17418
Це одна з найкращих м’ясних страв на сковорідці, яка не вимагає особливих навичок у приготуванні їжі.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 17418
Це одна з найкращих м’ясних страв на сковорідці, яка не вимагає особливих навичок у приготуванні їжі.
Гомілки в медово-гірчичному маринаді
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 29985
Не зважаючи на легкість приготування, м’ясо курки виходить дуже соковитим, ніжним, пікантним та смачним.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 29985
Не зважаючи на легкість приготування, м’ясо курки виходить дуже соковитим, ніжним, пікантним та смачним.
Шашлик зі свинини у кефірному маринаді
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 3175
Кефір робить м'ясо ніжним, а приправи — не надто гострими.
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 3175
Кефір робить м'ясо ніжним, а приправи — не надто гострими.