emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо

food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

М`ясо та субпродукти

Новорічно-різдвяне меню: рецепти оригінальних страв до святкового столу
салати, риба та морепродукти, м`ясо та субпродукти, солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 12548
У всьому світі на Різдво та Новий рік готують страви, які вважаються найкращими та найсмачнішими. Вони перевірені вже не одним поколінням, і їх обожнюють всі без винятку
Квасоля зі свининою у вершково-сирному соусі
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 4296
Дуже смачна та ніжна квасолька з м’ясом у кремовому, буквально «шовковистому» соусі!
Курячі гомілки в сметані під сирною скоринкою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2908
Дуже смачна м'ясна страва — курятина виходить соковитою, ароматною, а рум'яна сирна скоринка вже одним своїм виглядом викликає апетит!
Куряче філе в сметанному соусі з часником
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3441
М’ясо виходить ніжним і соковитим, а готується страва менше пів години.
Курячі гомілки в гранатовому соусі «Наршараб»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1739
М’ясо виходить ніжним та соковитим, а солодкий соус-маринад працює над апетитною скоринкою, роблячи її рум'яною, блискучою, злегка глянсовою.
Відбивні з яблуками та прянощами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1212
М'ясо виходить дуже м'яким, ніжним, соковитим, ароматним та пікантним, але не надто екзотичним.
Свинина, смажена з цибулею
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4578
Це одна з найкращих м’ясних страв на сковорідці, яка не вимагає особливих навичок у приготуванні їжі.
Гомілки в медово-гірчичному маринаді
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5793
Не зважаючи на легкість приготування, м’ясо курки виходить дуже соковитим, ніжним, пікантним та смачним.
Шашлик зі свинини у кефірному маринаді
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 1406
Кефір робить м'ясо ніжним, а приправи — не надто гострими.
Тушкована домашня курка з грибами
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1833
Ситна страва, яку готувати настільки просто, що з цим завданням впорається навіть початківець.

1

2 3 » 33