clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

Рубрика "м`ясо та субпродукти"

Французькі «жаб’ячі лапки» з курячої грудки
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1021
Українська інтерпретація всесвітньовідомого делікатесу.
«Карне алла піцайола» - м'ясо родом з Південної Італії
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 964
У цієї страви є декілька версій, і всі вони підкуповують не лише своїм смаком, але й простотою приготування.
Смажена печінка «Красуня Сходу»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1925
Печінка виходить м’якою і дуже ніжною, з тонким пікантним смаком та дивовижним ароматом!
Плов із телятиною, фініками та родзинками
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 2173
Смак рису відтіняється солодкістю фініків і тонкими лимонними нотками.
Чахохбілі – курка по-грузинськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2482
Страва дуже проста в приготуванні, проте нереально смачна!
Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3847
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Бефстроганов – телятина по-строганівськи з грибами та маринованим огірком
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2469
М'ясо виходить м’якеньке, ніжне, а огірочки зі сметаною поєднуються пречудово.
Котлети з грибною начинкою, запечені під сметанним соусом
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 3153
Мега-смачна страва, яка підходить до будь-якого гарніру.
Ніжне м’ясо в цибуляно-яблучному соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1913
Страва дуже смачна, ароматна та ніжна.
Тушкована капуста з фаршем і апельсинами
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2049
Апельсини надають страві аромат і легку кислинку.

1

2 3 » 12