clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

Рубрика "м`ясо та субпродукти"

Тушкований кролик у червоному вині
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анка Кофеманка 507
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Вареники з лівером у цибуляно-сметанному соусі + рецепт тіста на сметані
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 580
Смачна соковита начинка, багато підливки та неймовірно ніжне тісто – вони просто тануть у роті!
Гомілки, фаршировані сиром сулугуні, перепелиними яйцями та зеленню
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 538
Можна приготувати курячі ніжки з грибною начинкою, картопляним пюре та навіть капустою. Завжди виходить однаково смачно.
Дуже ніжна куряча печінка в апельсиновому соку
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 886
Такої смачної печінки ми ще не їли! Вона приголомшлива – соковита, ніжна із легкою ноткою апельсину. Саме легкою, не нав’язливою!
Запечена курочка, фарширована яблуками та чорносливом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 531
Бонус – цікавий метод приготування, завдяки якому м’ясо завжди виходить соковитим та із рум’яною скоринкою.
Французькі «жаб’ячі лапки» з курячої грудки
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1098
Українська інтерпретація всесвітньовідомого делікатесу.
«Карне алла піцайола» - м'ясо родом з Південної Італії
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1035
У цієї страви є декілька версій, і всі вони підкуповують не лише своїм смаком, але й простотою приготування.
Смажена печінка «Красуня Сходу»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2026
Печінка виходить м’якою і дуже ніжною, з тонким пікантним смаком та дивовижним ароматом!
Плов із телятиною, фініками та родзинками
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 2235
Смак рису відтіняється солодкістю фініків і тонкими лимонними нотками.
Чахохбілі – курка по-грузинськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2581
Страва дуже проста в приготуванні, проте нереально смачна!

1

2 3 » 12