clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "м`ясо та субпродукти"

Яловича печінка у вишневому соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 527
Це по-справжньому аристократично-екзотична страва, яка дуже яскраво виглядає на святковому столі.
Реберця під соусом «Барбекю»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 578
Рум'яні, хрусткі, з апетитною скоринкою... Їх готують на природі, вдома на грилі або в духовці, а подають як другу страву з овочами й картоплею!
Ніжний печінковий паштет із чорносливом
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 530
Дуууже смачний, він практично тане в роті!
«Свинина в раю» з чорносливом у вершково-горіховому соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 708
Соковите м’ясо, яке буквально можна їсти одними губами!
Домашня курка в духовці з вишнею: соковита та м’яка
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 860
Завдяки кислій ягоді та спеціальній технології волокна м’яса птиці стають ніжними й буквально самі відстають від кісток!
Що приготувати на Новий рік 2018: кращі рецепти м’ясних страв
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1198
Жовтий Земляний Собака — любить веселощі та смачну їжу. Тому новорічний стіл обов’язково накривайте з урахуванням вподобань господаря року. Насамперед, він хижак, тому зробіть акцент на м’ясних стравах.
Гуляш по-віденськи (Saftgulasch) – багато цибулі і ніякого борошна!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 790
Цей рецепт знайшла в кулінарній книзі «Улюблені страви австрійської кухні» і відтоді часто готую цю смакоту для своїх рідних. М’ясо виходить дивовижно смачним!
М’ясо у вині з грушами та курагою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 841
На столі ця страва виглядає дуже виграшно й красиво, а на смак вона надзвичайно смачна й соковита! Незважаючи на сумнівне ставлення гостей до фруктів із м'ясом – з'їли вони все до останнього шматочка!
М’ясні гнізда, запечені із соусом «Бешамель» та адигейським сиром
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1005
Ще одна варіація смачних, соковитих та головне корисних котлеток із духовки.
М’ясні рулетики з консервованими персиками, запечені в духовці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 750
Моя авторська фантазія на тему «два в одному»: крученики & відбивна по-французьки в "одному флаконі".

1

2 3 » 16