clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "десерти"

Ідеальна ягідна білкова глазур для пасок
десерти
Світлана ЯСЬКОВА 793
Великодня класика – це безумовно, біла глазур, однак, іноді можна дозволити собі й невеличкі відхилення від традицій.
Зефірна глазур для паски
десерти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1041
На підготовку до Великодня залишається все менше часу. І якщо ви вже визначилися з рецептом паски, то саме час обрати для неї смачну глазур.
Карамельно-бананова сирна паска з фініками, горіхами та родзинками
десерти
Світлана ЯСЬКОВА 730
Це така неймовірна смакота, що відірватися неможливо!
Домашнє арахісове масло
десерти, рецепти від читачів
Тетяна КУЛЬБАЧНА 826
Виходить дуже смачна і ситна паста, яку можна намащувати на ранкові тости, або використовувати для приготування смачних десертів.
Як приготувати ягідний курд?
десерти, порадник, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 821
Це такий собі заварний крем, у якому замість молока використовується ягідне пюре.
Легендарне тістечко «Павлова» з малиновим курдом
торти
Світлана ЯСЬКОВА 1778
Райська насолода – це не Баунті, а торт «Павлова»! Цей смаколик інакше як спокусою назвати не можна!
Сирна запіканка з ожиною і малиною
солодка випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1030
Легкий, ніжний, повітряний сирний смаколик із ваніллю і ягодами – ідеально підійде для сніданку!
Ідеальне м'яке морозиво-сорбет за 1 хвилину
десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1132
Десерт готується дуже швидко, якщо є заздалегідь заморожені фрукти або ягоди. А ще можна їх і міксувати!
Поповери (Popovers) – закусочні булочки з млинцевого тіста
закуски, солодка випічка, солона випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 2472
Легкі, порожнисті усередині, випікаються у формочках для мафінів, а на смак нагадують еклери. Їх можна наповнювати будь-якими начинками – як солодкими, так і солоними!
Вареники зі сливами з медово-сметанним соусом
крупи та страви з борошна, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1459
Слива дуже добре поєднуються зі сметаною, медом, горішками та корицею. Передати смак готової страви дуже важко – це треба скуштувати!

1

2 3 4 5 6