clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "крупи та страви з борошна"

Шоколадні «ліниві» вареники зі сметанно-карамельним соусом
крупи та страви з борошна, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 481
Чудовий сніданок для вихідного дня, який дуже швидко готується.
Чебуреки «Кримські»
крупи та страви з борошна, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 695
Тісто надзвичайно ніжне, тонке та багатошарове, начинка – соковита й дуже смачна!
Плов по-наманганськи зі сливами
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 450
Без удаваної скромності скажу, що це один із моїх найулюбленіших гарнірів. Соковитий, смачний і самодостатній.
Пісний рис з овочами «Рататуй»
крупи та страви з борошна, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 6579
Такий рис підійде як окрема страва в піст, або як святковий гарнір, адже він апетитно й красиво виглядає на столі й виходить дуже смачним.
Вареники – український символ Масниці
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1278
Підбірка найкращих рецептів прадавньої страви українців та цікавий варіант ідеального тіста для них на мінеральній воді.
Спагеті з грибами у вершковому соусі
гриби, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 1187
Дуже проста й смачна страва для любителів італійської кухні.
Макарони по-флотськи – українська відповідь італійській лазаньї
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 2766
Проста, недорога й ситна страва. Вона незмінно виходить дуже смачною, якщо ви готуєте її з хорошого м'яса та правильних макаронів.
Тісто для піци за рецептом Джеймі Олівера
крупи та страви з борошна, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 5211
Просте в приготуванні, швидко підходить, «слухняне», легко розкачується і дуже-дуже смачне! Син сказав, щоб тепер я завжди готувала піцу за цим рецептом!
Паста від А до Я: як готувати та з чим поєднувати?
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1217
Єдиної системи класифікації пасти не існує. Це «живий» продукт, нові види якого з'являються із плином часу, а якісь перестають бути популярними та забуваються.
Новорічне меню: Голубці з булгуром
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2427
У кожної господині є свій перевірений рецепт голубців, який люблять в її родині. В мене також він є!

1

2 3 » 9