clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "крупи та страви з борошна"

Лазанья з телятиною та овочами по-середземноморськи
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 89
Некласичний варіант класичної популярної італійської страви.
Готуємо тісто для лазаньї власноруч
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 893
Якщо ви часто або хоча б періодично готуєте лазанью, то є сенс навчитися робити тісто для неї своїми руками. Тим більше, що це досить просто!
Пенне з беконом, томатами та… коньяком
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 478
Варіант смачної, швидкої і ситної вечері.
Паста із запеченими помідорами чері
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 942
Такий томатний соус – ідеальний спосіб зробити прості буденні макаронні вироби перлиною вашої вечері.
Курячі гомілки, тушковані з галушками-нудлями
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 1036
Ситна та незвична страва, яка підійде і для повсякденного, і для святкового столу.
Булгур з овочами та м’ясом по-турецьки
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 1054
Смачна та корисна альтернатива плову.
Італійська паста з зеленим горошком (Pasta e piselli)
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 999
Цей рецепт – справжня знахідка для тих, хто любить смачну й здорову їжу, але не любить проводити багато часу біля плити.
Як приготувати й подати поленту: від «бідної» каші до багатої закуски
гриби, крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1159
+ рецепт «твердої» кукурудзяної каші із грибами під ніжним сирним соусом.
Гранола – ідеальний корисний сніданок по-американськи
крупи та страви з борошна, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1479
Всі, хто куштує ці чарівні хрумкі засушені в меду мюслі, набувають стійку залежність від них на все життя.
Вареники з лівером у цибуляно-сметанному соусі + рецепт тіста на сметані
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 1167
Смачна соковита начинка, багато підливки та неймовірно ніжне тісто – вони просто тануть у роті!

1

2 3 4 5 6