clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "гриби"

Капусняк по-закарпатськи з грибами
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 809
Ця перша страва виходить дуже наваристою, трохи кисленькою, з приємним смаком білих грибів і квашеної капусти.
Баклажани «як гриби», смажені з яйцем та часником
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 8962
Цей рецепт – знахідка для любителів швидко й смачно поїсти.
Грибний суп із зеленим горошком
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1114
Перша страва за цим рецептом виходить по літньому легкою, ароматною та дуже смачною.
Збирайте лише знайомі гриби — золота заповідь грибника
гриби, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1260
Вирушаючи на «тихе полювання», потрібно пам'ятати й сумлінно дотримуватися правил.
Лісові гриби, смажені в сметані з білим вином
гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1987
Гриби в сметанному соусі завжди радують соковитістю, консистенцією і вишуканістю смаку, незважаючи на простоту приготування.
Пісне рагу з грибами і картоплею
гриби, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2236
Ідеальна страва для урізноманітнення пісного столу.
Мариновані печериці «П’ятихвилинка»
закуски, гриби, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 3072
Це найшвидший спосіб маринування грибів у домашніх умовах!
Юшка з білими грибами «Оксамитова»
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1746
Суп – неймовірна смакота: ніжна оксамитова консистенція, запаморочливий аромат сушених грибів та хрумкі сухарики створюють справжнє свято в тарілці!
Тосканський грибний суп із квасолею
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2576
Zuppa di fagioli e funghi — насичена грибним і квасоляним смаком перша страва італійської кухні, яка готується швидко й легко.
Найніжніша печінка з грибами у вершковому соусі
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 4766
Навіть «найпримхливіша» свиняча печінка, приготована в такий спосіб, буде м’якенькою та смачною.

1

2 3 4 5 6