clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "гриби"

Ідеальний маринад для білих грибів
закуски, закуски, гриби, домашні заготовки, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 1196
Популярнішої та смачнішої закусочки на святковому столі вам не знайти!
Шампіньйони-гриль – закуска для «розігріву» перед шашликом
гриби, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 917
Таку смакоту ми завжди готуємо на мангалі, щоб «розбавити» очікування головної страви пікніку – м’яса.
Гливи у клярі – і оригінальна закуска, і незвичне доповнення до пива
закуски, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 619
Рецепт мега-простий, дуже швидкий і неймовірно смачний!
Молода капуста, тушкована з грибами, м'ясом та сиром «Янтар»
м`ясо та субпродукти, гриби, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 991
Чи любите ви капусту так, як люблю її я? Якщо так, то ви потрапили за правильною адресою! Якщо ж ні, то я на сто відсотків гарантую, що ви раз і назавжди зміните про неї свою думку!
Як приготувати й подати поленту: від «бідної» каші до багатої закуски
гриби, крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 895
+ рецепт «твердої» кукурудзяної каші із грибами під ніжним сирним соусом.
ПОСТИМО СМАЧНО: Тушкована капуста з квасолею та шампіньйонами
гриби, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1681
Усім хто дотримується посту, вегетаріанцям і просто любителям оригінальних гарнірів присвячується!
Картопля по-іспанськи, фарширована баликом і грибами
гриби, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2309
Такі картопляні «човники» готують із різноманітними начинками
Котлети з грибною начинкою, запечені під сметанним соусом
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 3569
Мега-смачна страва, яка підходить до будь-якого гарніру.
НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Маринована закуска із заморожених лісових грибів
закуски, гриби, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 1091
Швидкий і експрес-метод для святкового столу.
Грибна юшка – національна родзинка Карпат
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1558
Завдяки різноманітності карпатської кухні, ароматний і насичений суп з білих грибів може готуватися по-різному навіть в одному й тому ж селищі.

1

2 3