clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

Рубрика "овочеві страви"

ПОСТИМО СМАЧНО: Тушкована капуста з квасолею та шампіньйонами
гриби, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1324
Усім хто дотримується посту, вегетаріанцям і просто любителям оригінальних гарнірів присвячується!
Гарбузово-картопляні ньокки з овочами
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1918
Італійські галушки, які подають як гарнір або основну страву, посипані сиром і приправлені соусом.
Картопля по-іспанськи, фарширована баликом і грибами
гриби, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1927
Такі картопляні «човники» готують із різноманітними начинками
Запіканка з тертої картоплі «Оказія»
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 3037
Смачний і простий гарнір до м'яса або риби.
Тушкована капуста з фаршем і апельсинами
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2136
Апельсини надають страві аромат і легку кислинку.
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1317
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
ПОСТИМО СМАЧНО: Лобіо зі спаржевої квасолі по-грузинськи
закуски, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 847
Дуже легка, пісна, дієтична й смачна страва — у 100 г лише 35,3 ккал!
Стручкова квасоля по-корейськи — відразу ж стає улюбленою!
закуски, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 963
Зі смаженою куркою або м'ясом — просто пальчики оближеш!
Картопля «Буланжер» - французька страва, яка підкорила світ своєю простотою і надзвичайним смаком
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1462
Мінімум інгредієнтів, мінімум часу на підготовку продуктів, проте максимум смаку та аромату!
Маринований мікс із цвітної капусти та броколі
закуски, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 685
Капустка при маринуванні набуває приємного кислувато-солодкуватого смаку і залишається твердою і хрусткою.

1

2 3 4 5 6