clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Порадник

Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 396
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 776
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Як правильно варити овочі?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 456
Вітаміни, мікроелементи та поживні речовини не завжди в повному обсязі потрапляють в наш організм, на що впливає як неправильне зберігання плодів, так і недотримання елементарних правил їх приготування
Соус «Айолі» за рецептом Євгена Клопотенка
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 663
Домашній аля майонез з часнику і оливкової олії, дуже популярний на північному узбережжі Середземного моря — від Іспанії до Італії.
Глазур для паски «Царська» з білого шоколаду
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 854
Ласуни гідно оцінять цей рецепт, адже із таким покриттям великодня випічка не лише виглядає пречудово, але й неперевершено смакує!
Щоб глиняний посуд служив довше
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 486
Користуватися керамікою можна як в електричних, так і в газових духовках.
Співвідношення сухих і свіжих дріжджів
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2257
Для багатьох господинь є актуальним питання, як замінити один вид дріжджів на інший.
Майонез «Провансаль» за 30 секунд
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 723
Проста технологія приготування популярного соусу.
Як швидко почистити гранат?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 495
Цей спосіб дозволяє отримати максимально красиві зерна та часточки, які не соромно і гостям подати.
Щоб шарлотка вийшла ще смачнішою
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 602
Один із найбюджетніших і простих пирогів, який радує кулінарів легкістю приготування, особливим смаком і душевним теплом.

1

2 3 » 21