clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "порадник"

Домашній майонез без яєць за 1 хвилину
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1139
Ідеальний рецепт всіма улюбленого соусу, який виходить завжди!
Як ми шукали якісне масло (відео)
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1483
Кореспонденти редакції провели чергову дегустацію й обирали найсмачніше «вершкове»
Готуємо тісто для лазаньї власноруч
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1065
Якщо ви часто або хоча б періодично готуєте лазанью, то є сенс навчитися робити тісто для неї своїми руками. Тим більше, що це досить просто!
Чим швидко відчистити сковорідку та духовку?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1108
Працівники редакції в рамках чергового дослідження випробовували засоби для видалення жиру та кіптяви на кухні
Наша дегустація: якими мають бути кукурудзяні палички? (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 755
Кукурудзяне борошно, пудра й олія — саме таким має бути ідеальний склад хрумких ласощів родом із дитинства. В рамках чергової аматорської дегустації ми визначали найсмачніші кукурудзяні палички.
Наша дегустація: Які кавуни найсолодші?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3250
Усією редакцією ми дегустували кавуни. Не ті, які на баржі пливли до столиці, але ті, які знайшли у торгових точках Хмельницького.
Хороша цукрова пудра — запорука вдалої мастики для торту
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1971
У цьому мене запевнила талановитий кондитер Наталя Сова. Жінка каже, що готову солодку масу зручно зберігати в холодильнику в звичайному пакеті, а за необхідності — просто розігрівати в мікрохвильовці.
Пакет та рукав для запікання: безпека, вибір та правила використання
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1353
Вони, хоча й з'явилися у продажу відносно недавно, проте швидко стали помічниками на кухні для багатьох жінок.
Як найкраще заготовити щавель на зиму?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1338
Його можна солити, бланшувати, заморожувати і просто... залити сирою водою
Як приготувати й подати поленту: від «бідної» каші до багатої закуски
гриби, крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1214
+ рецепт «твердої» кукурудзяної каші із грибами під ніжним сирним соусом.

1

2 3 » 12