clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "порадник"

П’ять незвичних оригінальних способів фарбування великодніх яєць
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 843
Кожен з них ми випробували на собі, тому з упевненістю можемо сказати: вийде й у вас!
Наш експеримент: Як зварити яйце, щоб воно не тріснуло?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 780
Перед будь-яким фарбуванням крашанок важливо правильно підготувати яйця. А саме, відварити їх, щоб шкаралупа залишилася неушкодженою і на ній не утворилися тріщини.
Як вибирати якісні яйця до Великодня?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 705
Випробовуємо продукт світлом, теплом, сіллю та на «око», а також вивчаємо маркування та розподіляємо на «касти».
Ідеальна цукрова помадка, білкова глазур та корисна альтернатива кольоровій посипці
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1064
«Гурман» зібрав цікаві ідеї та поради прикрашання Великодніх пасок.
Дегустаційна зала: які крабові палички найкраще смакують у піст? (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 940
Працівники редакції продегустували один із найпопулярніших продуктів українських салатів й обрали найсмачніший
Соєвий соус: як ми обирали якісний (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1103
Варто навчитися відрізняти натуральний і корисний продукт від його хімічного сурогату, адже останній може не лише погіршити смак ваших страв, а й обдарувати небезпечними речовинами.
Гелеві, сухі чи натуральні: якими барвниками підфарбовувати креми та тісто?
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 856
Для створення яскравих і цікавих кольорів і забарвлень домашніх ласощів без їхнього використання не обійтися.
Як приготувати шоколад для торту з какао?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1031
Зробивши це власноруч, можна значно зменшити собівартість багатьох смаколиків.
Як зварити інвертний сироп вдома: що це таке та коли він потрібен?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1108
Найідеальніший замінник патоки, без якої не приготуєш красивої дзеркальної глазурі та не спечеш смачного різдвяного кексу!
Як оздобити новорічний торт?
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2510
Секрети декорування сучасних десертів із дзеркальною глазур’ю розкриває кондитер Оксана Бондаренко.

1

2 3 » 14