clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "порадник"

Гелеві, сухі чи натуральні: якими барвниками підфарбовувати креми та тісто?
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 424
Для створення яскравих і цікавих кольорів і забарвлень домашніх ласощів без їхнього використання не обійтися.
Як приготувати шоколад для торту з какао?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 722
Зробивши це власноруч, можна значно зменшити собівартість багатьох смаколиків.
Як зварити інвертний сироп вдома: що це таке та коли він потрібен?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 804
Найідеальніший замінник патоки, без якої не приготуєш красивої дзеркальної глазурі та не спечеш смачного різдвяного кексу!
Як оздобити новорічний торт?
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2081
Секрети декорування сучасних десертів із дзеркальною глазур’ю розкриває кондитер Оксана Бондаренко.
Новорічна дегустація: які "золоті" підкопчені рибки ідеально лягають на хліб? (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 908
Відносно доступна ціна відкриває шпроти для будь-якої соціальної категорії населення. Щоб показати все, що приховано всередині жерстяної бляшанки, працівники редакції провели чергову дегустацію
Домашній майонез без яєць за 1 хвилину
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2094
Ідеальний рецепт всіма улюбленого соусу, який виходить завжди!
Як ми шукали якісне масло (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 2061
Кореспонденти редакції провели чергову дегустацію й обирали найсмачніше «вершкове»
Готуємо тісто для лазаньї власноруч
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1336
Якщо ви часто або хоча б періодично готуєте лазанью, то є сенс навчитися робити тісто для неї своїми руками. Тим більше, що це досить просто!
Чим швидко відчистити сковорідку та духовку?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1321
Працівники редакції в рамках чергового дослідження випробовували засоби для видалення жиру та кіптяви на кухні
Наша дегустація: якими мають бути кукурудзяні палички? (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 1088
Кукурудзяне борошно, пудра й олія — саме таким має бути ідеальний склад хрумких ласощів родом із дитинства. В рамках чергової аматорської дегустації ми визначали найсмачніші кукурудзяні палички.

1

2 3 » 13