clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рубрика "порадник"

Альтернатива «газировці»
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 657
Солодкі холодні напої, які чудово втамовували спрагу, в українській кухні традиційно готували із фруктів та ягід.
Щоб відмити руки після молодої картоплі та соку ягід
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1477
Досвідчені господині знають безліч поширених методів, які допоможуть позбутися глибоких забруднень і вибілять шкіру та нігті.
Як заготовити зелень на зиму, не втративши смак, аромат та користь?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1517
Правильне зберігання різних пряних трав дозволить додавати їх у салати, соуси, супи та другі страви цілий рік
Збирайте лише знайомі гриби — золота заповідь грибника
гриби, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1262
Вирушаючи на «тихе полювання», потрібно пам'ятати й сумлінно дотримуватися правил.
Секрети пишних оладок
оладки млинці та сирники, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1035
Завдяки маленьким кулінарним хитрощам млинчики завжди виходитимуть не лише пухкими, але й неодмінно смачними.
Як зробити варення густішим?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1543
Іноді навіть зварений за всіма правилами смаколик виходить зарідким, проте десерту можна повернути необхідну консистенцію.
Сезон полуниці: як вибирати та зберігати, кому та скільки споживати?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 769
При купівлі першої ягоди літа необхідно дуже ретельно підходити до цього процесу – порівнювати колір, смак та навіть запах!
Чим кабачки дрібніші, тим вони смачніші
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 825
Як вибирати та зберігати ці овочі, та які страви з них найкраще готувати?
До кожної страви свій вид цибулі
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 626
Жовта – до м’яса, червона – до сальси та гамбургерів, цибуля-шалот – до омлетів!
Перетворюємо звичайну сіль на ароматизовану
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 795
Найкорисніша – морська, а найкрасивіша та найапетитніша – «заміксована» з прянощами, травами та іншими ароматними добавками.

1

2 3 » 19