Гаряча тема:
- Війна
Чергова порція вітамінів. Смак дуже цікавий, злегка солодкуватий, при цьому трохи з кислинкою. Салат заслужено увійшов до категорії моїх улюблених.
Інгредієнти:
3-4 великих морквини, 15 сушених фініків, 2 апельсини, 150 г адигейського сиру, 50 г насіння соняшниква.
Заправка: 2 ст. л. сметани, 1 ч. л. гірчиці, 1 ч. л. меду, суміш перців мелена, сіль за смаком, 1 ст. л. лимонного соку, прованські трави сушені.
Приготування:
Моркву натерти на середній тертці.
Фініки нарізати тонкими скибочками.
Апельсини почистити, ретельно зачистити від плівок та перетинок (використовувати лише чисту м’якоть).
Адигейський сир нарізати крупними кубиками.
Змішати всі інгредієнти й заправити заправкою (її слід зробити наперед й настояти 10-15 хвилин).
За бажанням у салат додати насіння соняшника або просто посипати ним зверху готову страву для краси.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: салат добре підходить до екзотичних страв із каррі, до смажених курячих ніжок або шніцеля з індички. Але я їла його просто на вечерю.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: