clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

8 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 777

Риба в цибуляному клярі


Рибка в цибуляному клярі виходить соковитою та ніжною Фото: автора

Соковита, м’яка та апетитна. Навіть наступного дня страва смакує пречудово.

Я готувала рибку путасу. Але в такий спосіб можна смажити скумбрію, хек чи мінтай. Кляр хоча й простий, але дуже смачний. Цибуля дає свій неповторний аромат та дарує неймовірну соковитість рибі.

Інгредієнти:
500 г риби, яйце, велика цибулина, 2 ст. л. сметани, 2 ст. л. борошна, сіль, перець, приправа для риби.

Приготувати:
Рибу посолити та поперчити. Залишити маринуватися на 30 хвилин.
Приготувати кляр: цибулину подрібнити блендером (можна натерти на тертці). Додати яйце, сметану, борошно, перець за смаком і добре збити вінчиком.

Шматочки риби покласти в кляр і дати хвилин 5-10 постояти. Розігріти сковорідку з олією й обсмажити рибку в клярі з обох боків на маленькому вогні під кришкою.

Подавати до картоплі пюре чи рису. Декорувати лимоном.


 

риба та морепродукти, риба в цибуляному клярі, кляр, цибуля, путасу

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Справжній єврейський форшмак
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 821
Легендарна холодна закуска з меленого оселедця.
Риба фарширована по-хмельницьки від телеведучої Олесі Шуляк
риба та морепродукти, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 2421
Ведуча проекту «Проскурівські смаколики» на телеканалі «Поділля-центр» розказала, як найсмачніше готувати рибу.
Оселедець по-кашубськи під вишуканим пряним соусом-маринадом
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2008
Рецептів цієї смачної популярної в народі закуски багато не буває, адже без неї не обходиться жодне застілля.
Тарталетки з ікрою та вершковим сиром — чудова закуска до Дня закоханих
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2514
Ця страва не лише прикрасить романтичну вечерю, але й стане королевою будь-якого святкового столу.
Показати ще
Коментарів - 0: