clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_16food_17food_18food_19food_20warningstar

Гурман

17 Березня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 833

Постимо смачно: Салат-мікс «Дві капусти»


Корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки. Фото: автора

Ще один корисний, смачний і дуже простий рецепт салату для посту і не тільки.

В оригіналі цей салатик готується із журавлиною, але ціни на цю ягоду нині кусаються, тож я замість неї додала заморожену порічку. Вийшло чудово, тож сміливо використовуйте ту кисленьку ягоду, яка є під рукою.
Пропорції квашеної і морської капусти можна міняти на свій смак — мені ж подобається варіант саме «50х50».

Інгредієнти:
300 г маринованої морської капусти, 300 г квашеної капусти (не дуже кислої!), 150 г журавлини або червоної смородини (свіжої або замороженої), маленька цибулина, дрібка цукру, перець, запашна нерафінована олія.

Приготування:
З'єднати обидва види капусти. Ягоди попередньо розморозити.

Цибулю нарізати напівкільцями й облити окропом, щоб позбутися гіркоти. Все з’єднати, поцукрити, поперчити й полити олією.


Обережно перемішати, щоб не дуже почавити ягоди.

Дати салату настоятися протягом 5-10 хвилин і подавати. 

пісні страви, салати, капуста, морська капуста, салат-мікс, дві капусти, піст, Великий піст, пісна кухня, пісні рецепти, постимо смачно, порічки

До теми

Скумбрія малосольна, яка не поступається за смаком червоній рибі
закуски, риба та морепродукти, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА
Найлегший рецепт маринування скумбрії. Рибка, виходить у багато разів смачнішою і ніжнішою, ніж магазинна.
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Показати ще
Коментарів - 0: