clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

21 Квітня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 917

Весняний салат із редиски, бринзи й кукурудзи


Крім того, що легкий та неймовірно смачний, він ще й готується буквально за 10-15 хвилин. Фото: автора

Крім того, що легкий та неймовірно смачний, він ще й готується буквально за 10-15 хвилин.

Весняні салати кардинально відрізняються від зимових. Тут вже не місце консервованим овочам і важким заправкам. На зміну їм приходить велика кількість яскравих фарб свіжої зелені й овочів. Редис першим відкриває сезон в кожному новому році й смакує пречудово у будь-якому салаті. Особливо я люблю цей овоч із домашнім сиром або бринзою.

Інгредієнти:
300 г червоної редиски, банка консервованої кукурудзи, 100 г бринзи, пучок зелені (зелена цибуля, петрушка і кріп), жменя подрібнених волоських горіхів.
Заправка: 2 зубки часнику, 3 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, 1 ч. л. гірчиці, сіль, чорний перець за смаком.

Приготування:
Нарізати кружальцями редиску. Бринзу подрібнити великими кубиками. Додати консервовану кукурудзу й подрібнену зелень.

Посипати подрібненими горішками й ретельно перемішати.


Приготувати заправку: змішати в чашці оливкову олію, мед, гірчицю, вичавлений через прес часник і лимонний сік. Додати сіль та перець за смаком. Збити суміш виделкою.


Полити салат заправкою, ще раз перемішати. Якщо потрібно досолити й доперчити за смаком. 

салати, спалати без майонезу, салати з редисом, бринза, волоські горіхи, редис, консервована кукурудза, весняні салати

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2615
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 1747
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Салат із кореня селери, яблука, моркви і волоських горіхів
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2021
Проста, смачна, низькокалорійна і дуже корисна страва.
Салат «Куряче гніздечко» — смачне частування для Вогняного Півня
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2286
28 січня за східним гороскопом, весело помахуючи хвостиком, Вогняна Мавпа — символ року 2016 — залишить нас, поступаючись своїм місцем Півневі. Зустріньте нового господаря року приязно, приготувавши на вечерю нову цікаву страву.
Показати ще
Коментарів - 0: