clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_user-recipefood_20warningstar

Гурман

21 Червня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА 489

Італійський мікс-салат із малиною, ананасами та арахісом


«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму! Фото: автора

Це порційний, дуже смачний і ошатний салат, який можна готувати із будь-якими горіхами.

«Модна й стильна» страва, за яку в снобському ресторані ви віддали б кругленьку суму! Поєднання смаків дуже гармонійне (кислуваті й солодкі компоненти чудово доповнюють один одного). Вигляд веселий та естетичний, а заправка підкреслює смак інгредієнтів і «об'єднує» їх. Хто сказав, що щодня за вечерею ми повинні їсти салат із огірків і помідорів? Хай живе різноманітність!


Інгредієнти:
200 г салатного міксу: руколи, шпинату, салатів лолло-росса і айсберг, 150 г свіжої малини, 50 г арахісу, 150 г консервованого ананаса.
Заправка: 1 ст. л. бальзамічного оцту, 3 ст. л. оливкової олії, 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. солодкої діжонської гірчиці, сіль, перець.


Приготування:
Викласти на тарілку салатну суміш (попередньо її потрібно добре помити, обсушити й порвати руками). Акуратно перемішати.

Зверху покласти ягоди малини, шматочки ананаса.

Арахіс підсушити на сковорідціі, подрібнити в кавомолці.

Посипати горіхами салат, зверху полити заправкою.
Для заправки: перемішати оцет, гірчицю, оливкову олію й цукор. Додати сіль, перець за смаком. Перемішати до повного розчинення солі та цукру.


 

салати, салати без майонезу, салат з малиною, ананасами та арахісом, ананаси, малина, арахіс, рукола, шпинат

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат із кореня селери, яблука, моркви і волоських горіхів
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1843
Проста, смачна, низькокалорійна і дуже корисна страва.
Бурякова «ікра» — смачна вітамінна закуска чи салатик на щодень
закуски, салати, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 739
Цей рецептик згодиться тоді, коли вінегрет та простий класичний салат із буряка вже порядком набридли.
Закуска «Цахтоні» — м’ясний салат, який дуже поширений у кавказькій кухні
закуски, салати, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2383
На чорноморському узбережжі Кавказу це традиційна обов’язкова страва на святковому столі, як у нас олів'є та шуба.
Багатошаровий салат з ківі та корейською морквою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 653
Ніжний і злегка пікантний. А завдяки тому, що в салаті багато соковитих інгредієнтів, майонезу використовується мінімум.
Показати ще
Коментарів - 0: