Гаряча тема:
- Війна
Така страва цілком підійде для того, щоб пригостити нею найвибагливіших гостей. Замість твердого сиру й варених яєць можна спробувати зробити фарш із напівжирного сиру. В цьому випадку замість часнику краще додавати нарізану зелену цибулю.
Інгредієнти:
200 г крабових паличок, 5 яєць, 3 ст. л. молока, 5 ст. л. борошна, 2 ст. л. оливкової олії.
Начинка: 150 г твердого сиру, 3 варені яйця, 4 зубки часнику, 100 г майонезу, зелень кропу, сіль.
Приготування:
5 яєць розбити в каструлю. Додати борошно, оливкову олію, молоко, сіль за смаком і все збити за допомогою міксера. Крабові палички звільнити від плівки й подрібнити, можна натерти на дрібній тертці. Додати їх до яєчної суміші, ретельно перемішати.
Сюди ж додати подрібнену зелень кропу, приблизно 2 ст. л. На деко встелити папір для випічки, змастити його олією і вилити приготовлену суміш. Рівномірно її розподілити.
Поставити деко в духову шафу. Випікати близько 15 хвилин при 180ºС.
Приготувати начинку: сир і яйця натерти на дрібній тертці. Часник вичавити через прес. Зелень кропу подрібнити, все з'єднати, заправити майонезом і ретельно перемішати. Начинка готова. У неї можна додати додатково подрібнений болгарський перець, оливки й усе, що побажаєте.
Готовий «крабовий» омлет дістати з духовки, дати йому трохи охолонути й обережно зняти з паперу. Потім розподілити по всій поверхні начинку й загорнути в рулет.
Обмотати його харчовою плівкою та поставити в холодильник на 5-6 годин. При подачі нарізати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: