ye-logo.v1.2

Хмельничани опанували декупаж та допомогли військовим

Суспільство 2566
з архіву редакції
Фото: з архіву редакції

Зібрані під час майстер-класу кошти використають на закупівлю термобілизни для бійців АТО.

Навчання азам хенд-мейду (ручної роботи) — можливість не лише опанувати щось нове і цікаве, а й гарно провести час. Особливо якщо навчання відбувається у затишній атмосфері у колі однодумців.

Саме така атмосфера панувала під час майстер-класу із декупажу, орагінзованого медіа-корпорацією «Є» спільно з Подільським Тренінговим Центром. Діти та дорослі навчились робити чудові підставки під кружки за допомогою декупажу - техніки декорування різних предметів.


«Декупаж — старовинний вид мистецтва, який зародився ще в середні віки. Та зараз техніка набуває особливої популярності, - розповідає організатор майстер-класу Світлана Щуцька. - Декупаж — свого роду аплікація, яка виготовляється з використанням паперу, серветок, іноді тканини, яка згодом може бути розміщена на дереві, склі, посуді, меблях та багатьох інших поверхнях з багатошаровим покриттям лаком. Ця техніка дуже цікава тим, що, використовуючи однакові матеріали, усі можуть втілити своє бачення і створити неповторні вироби».

Учасники майстер-класу із неймовірною посидючістю та захопленням наносили малюнки на підставки, покривали їх лаком, сушили... З-під їхніх рук виходили оригінальні вироби, прикрашені кумедними тваринками, казковими героями, квітковими композиціями. Такі підставки не лише принесуть користь, а й порадують око їхніх власників.

Усі зібрані під час майстер-класу кошти (500 гривень), разом із усіма іншими коштами, зібраними медіа-корпорацією «Є», будуть використані на закупівлю термобілизни для ракетної бригади міста Хмельницького, яка перебуває в зоні АТО.

Стежте за анонсами наступних майстер-класів на сайті Подільського Тренінгового Центру. Подібні заходи планують проводити у першу суботу кожного місяця.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую