ye-logo.v1.2

Мешканці Волочиська провели в останню путь 27-річного Вадима Вернигору, який загинув від вибуху боєприпасів

Суспільство 5084
Фото: admvol.at.ua/

Боєць батальйону “Збруч” родом із Тернопільщини, проте навчався і працював у Волочиську.

Вчора, 5 лютого, сотні жителів Волочиська пройшли траурною процесією вулицею Незалежності, щоб помолитися і провести в останню путь свого земляка – 27-річного Вадима Вернигору, бійця батальйону “Збруч”.
“Вадим родом із села Дорофіївка Підволочиського району. Навчався у ЗОШ №1 міста Волочиська, працював на машинобудівному заводі АТ “Мотор Січ”. Боєць загинув 1 лютого в селі Червоний Чабан Херсонської області через вибух боєприпасів. Разом із Вадимом загинули ще п'ять військовослужбовців з Тернопільщини”, - повідомляє прес-служба Волочиської РДА.
За попередніми даними, Вадим Вернигора добровольцем пішов у батальйон територіальної оборони ще навесні минулого року. Певний час він разом з іншими бійцями проходив навчання у Тернополі, а в липні усіх направили на південь країни у складі батальйону “Збруч” охороняти кордони України з Кримом.
Прощальна панахида за загиблим Вадимом Вернигорою відбулася біля пам’ятника Ангела-Хоронителя в смт. Підволочиську. Бійця поховали сьогодні, 6 січня, у селі Дорофіївка Підволочиського району. У Вадима залишилися молода дружина та маленька донечка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую