ye-logo.v1.2

У Шепетівці поховали учасника АТО Валентина Драчука

Суспільство 4875
shepetivka-rada.gov.ua, vk.com
На головну площу Шепетівки прийшли родичі, друзі, бойові побратими загиблого, посадовці міської ради та її виконавчого комітету, небайдужі містяни.. Фото: shepetivka-rada.gov.ua, vk.com

Деякий час вважалося, що Валентин у полоні, проте, як виявилось, боєць загинув у бою 30 грудня.

Минулими вихідними, 14 березня, шепетівчани попрощалися із 40-річним Валентином Драчуком - земляком, який загинув у зоні АТО. Його зустрічали та проводжали із квітами та на колінах, віддаючи таким чином своєму захисникові повагу та вдячність за мирне небо над головою.
Як повідомляють у міській раді, Валентин Драчук загинув під час проведення антитерористичної операції у бою 30 грудня 2014 року. Він був мобілізований у 12 містечко, на військовій службі посів відповідальну посаду - головний старшина взводу охорони. Деякий час вважалося, що Валентин у полоні.
Як згадують друзі, Валентин був доброю, порядною людиною, цінував і шанував людей. Разом з дружиною виховував сина і доньку. Щоб провести його в останню путь, на головну площу Шепетівки прийшли родичі, друзі, бойові побратими загиблого, посадовці міської ради та її виконавчого комітету, небайдужі містяни.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую