ye-logo.v1.2

Рух вантажівок по дорогах Хмельниччини обмежать з 1 червня

Суспільство 2123
На дорогах області вже встановлюють обмежувальні знаки
На дорогах області вже встановлюють обмежувальні знаки. Фото: km.ukravtodor.gov.ua

Таких заходів вживають, аби зберегти покриття від колійності і просідань.

Щоб утримати в належному стані покриття доріг загального користування, із червня вводиться обмеження руху у світлу пору доби для транспортних засобів, загальною вагою понад 24 тонни при температурі повітря більше +28 ºС.

“Асфальтобетонне покриття, якого найбільше на українських дорогах, під дією високої температури стає більш пластичним, та інтенсивно утворюються колійність, просідання, напливи та інші деформації дорожнього покриття, що призводить до руйнування доріг, - повідомляють у Службі автодоріг області. - Задля збереження автомобільних доріг при температурі повітря більше +28 ºС вводиться режим обмеження руху великовагових транспортних засобів, загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т, з 10 години ранку до 22 години вечора”.

На автошляхах загального користування працівники філій ДП “Хмельницький облавтодор” виконують роботи із встановлення відповідних обмежувальних комплектів дорожніх знаків та інформаційних панно.

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області надає перелік місць для відстою великовагових транспортних засобів на період дії обмеження руху та перелік автодоріг загального користування, на яких вводитиметься обмеження.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую