clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Мариновані печериці по-домашньому

Фото: автора

Чудові грибочки, як для закуски, так і для салатів. За цим рецептом шампіньйончикі вийдуть не кислі і не прісні. Ще й готуються на раз, два, три!

Інгредієнти:
1 кг дрібних печериць, 350 мл води, 70 г соняшникової пахучої олії, 70 г винного оцту, 2 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі, 3 лаврових листки, перець духмяний (горошком) - 4-5 штук, гвоздика – 4 шт., 4-5 зубків часнику, зелень кропу, зелена цибуля.


Приготування:
Печериці ретельно помити. Якщо великі – розрізати навпіл.

Відварити у підсоленій воді з перцем-горошком та лавровим листям протягом 20 хвилин з моменту закипання. Відкинути на друшляк і промити під холодною водою.

Приготувати маринад: змішати олію, оцет, вичавлений часник, сіль та цукор. Залити маринадом гриби. Через 10 хвилин можна їсти. Перед подачею притрусити зеленю кропу та зеленою цибулею.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 03.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31