clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Овочевий салат «Селянський»

Фото: автора

Цей овочевий салатик ситний, смачний та красивий. А ще мені дуже сподобалася заправка.

Інгредієнти:
15 молодих картоплин середнього розміру, 5-6 дрібних помідорів, 2-3 огірка, 2 болгарських перці, 2 жмені руколи (можна взяти петрушку, кріп і селеру), 2-3 зубки часнику.
Заправка: 1 ст. л. лимонного соку, сухі трави: базилік, чебрець, орегано, оливкова олія, морська сіль, дрібка свіжозмеленого чорного перцю, 1 ч. л. меду, 1 ч. л. французької гірчиці в зернах.

Приготування:
Молоду картоплю разом зі шкірочкою відварити в мундирі, потім розрізати навпіл або на четвертинки, викласти у форму для запікання і щедро присмачити оливковою олією. Поперчити, посолити і відправити в духовку під гриль, щоб картопля стала золотавою (сильно просмажувати не треба!). На готову картоплю вичавити часник та перемішати. Охолодити.
Зелень покласти в салатник. Овочі крупно нарізати і теж відправити у салатник. Додати картоплю. Для заправки всі інгредієнти змішати та вфдставити на декілька хвилин, щоб трави віддали свій аромат. Полити заправкою салат.
Подавати одразу, щоб картопля не встигла розм’якнути, а овочі не пустили сік.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 10.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26.05
27.4
27.5
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31