Гаряча тема:
- Війна
Він готується дуже просто, і при цьому досить варіативний: можна додати або прибрати тонкі кільця червоної кримської цибулі. Але поєднання солодкого кавуна з яскравим насиченим смаком сиру з козячого та овечого молока залишається незмінним. Якщо ви любите «погурманити» і таки зважитеся спробувати цей салат, настійно раджу не використовувати європейські аналоги сиру фета з коров'ячого молока, а віддати перевагу оригіналу. В крайньому випадку, можна використовувати якісну овечу бринзу. Також, рекомендую використовувати для салату найсолодший кавун, який лишень зможете знайти.
Інгредієнти:
3 маленькі огірка, половина червоної кримської цибулі, 3 помідора , 200 г кавуна, червоний болгарський перець, 200 г овечого сиру фета, півсклянки порубаного листя м'яти .
Для заправки: 1 ст. л. бальзамічного оцту, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. цукру, 1/4 ч. л. свіжозмеленого чорного перцю, 2 ст. л. оливкової олії.
Приготування:
Починаємо з заправки: змішати оцет, сіль, цукор, перець в невеликій мисці. Додати оливкову олію і ретельно збити. На деякий час відкласти вбік.
Витягнути кісточки з кавуна і нарізати його великими шматками. Огірок нашаткувати тонкими кружальцями, цибулю та перець – півкільцями, помідорами – часточками. Обережно змішати все у великій мисці, посипати м'ятою. Полити заправкою. Подавати до столу бажано одразу.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: