clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Салат з баклажанів «Моя десятка»

Фото: автора

Ця «десяточка» не залишить байдужим нікого. Пропоную простий рецепт салату на зиму з баклажанів, помідорів і болгарського перцю. Готується він дуже легко й швидко, а найголовніше — його компоненти доступні, особливо в розпал сезону заготовок.

Салат «Десятка» підійде як для повсякденної закуски, так і для святкового столу.

Інгредієнти:
10 баклажанів, 10 помідорів, 10 цибулин, 10 солодких перчин, 10 головок часнику (маленьких).
Розсіл: склянка оцту, 2 склянки олії, склянка цукру, 1 ст. л. солі.

Приготування:
Все ретельно помити, порізати довільно, як на салат (я ріжу баклажани крупними шматочками разом зі шкіркою, помідори — начетверо перець та цибулю — півкільцями, часник – цілими зубками). Нарізані овочі покласти в в каструлю, додати цукор і сіль та варити на слабкому вогні протягом 15 хвилин після закипання. Потім влити оцет та олію. Варити ще 30 хвилин.
Готовий салат гарячим розкласти в банки й закатати залізними залізними кришками.


Вдалих вам заготовок! 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31