clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Курячий салат із грушею, фініками та фетою

Фото: автора

Ще один варіант у мою скарбничку «безмайонезних» салатиків. Поєднання складових нетрадиційне, але дуже цікаве.

Знайшла цей рецептик й одразу зацікавилася — дуже вже поєднання продуктів чудове. Приготувала й закохалася! Думаю, що його і на святковий стіл поставити не соромно. Це дуже смачно і дуже просто. Рекомендую!

Інгредієнти:
200 г сиру фета (можна і бринзу, але з фетою салат ніжніший), 100 г фініків, велика груша, пучок зеленого салату, 300 г вареного курячого філе, базилік.
Для заправки: 2 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. білого винного оцту, 1 ч. л. меду (краще гречаного — він ароматніший), 2 зубки часнику, мелений перець, сіль.

Приготування:
З фініків видалити кісточки й нарізати їх довгенькими смужками. Грушу почистити від шкірки, видалити сердцевинку з насінням і нарізати крупними, але тонкими скибочками.
На тарілки розкласти салат, краще його порвати руками.


Зверху викласти шматочки вареної курки.


Потім — кубики фети.


Розкласти на салат фініки та грушу.
Приготувати заправку: змішати олію, винний оцет, мед. Вичавити часник через прес. Поперчити. Солити обережно, оскільки сир фета досить солоний.
Полити заправкою салат, прикрасити листочками базиліку.

Перед подачею всі інгредієнти перемішати. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 06.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.08
26.13
27.99
28.03
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31