clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Салат з куркою і яблуком

Фото: автора

Соковитий, легкий і дуже ніжний. Його куштуєш і насолоджуєшся!

Яблука дуже добре поєднуються із курятиною, а тонка нотка часнику й орегано взагалі додає салату вишуканість. Пекінську капусту можна замінити листям салату, а адигейський сир — бринзою чи фетою. Так страва буде трішки гострішою та пікантнішою.

Інгредієнти:
300 г курятини, 200 г пекінської капусти, 1 солодка червона перчина, 2 яблука,
200 г адигейського сиру.
Заправка: зубок часнику, перець чорний мелений, 2-3 ст. л. оливкової олії, 2 ч. л. французької гірчиці в зернах, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, орегано.

Приготування:
Курятину відварити (у мене м’ясо з гомілок, щоб зменшити калорійність страви можна використовувати курячу грудку) й нарізати довільними шматочками.

Яблука почистити від шкірки й серцевини, порізати кубиками й скропити лимонним соком, щоб не потемніли.


Пекінську капусту тонко посікти.


Перець почистити від насіння і тонко нарізати соломкою.


Адигейський сир — також соломкою.


Все скласти в миску і полити заправкою. Для заправки: як слід змішати всі інгредієнти й залишити на декілька хвилин.

 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 04.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31