Гаряча тема:
- Війна
Усього 30 хвилин, жодної мороки й апетитна закуска готова! Це один із тих рецептів, який варто зберегти. Впевнена, що спробувавши, ви погодитеся з моєю думкою.
Інгредієнти:
На 6-8 середніх помідорів: 3 ст. л. оливкової олії, 2-3 зубки часнику, 1 ст. л. 6%-го яблучного оцту (я використовувала бальзамічний), 2 ст. л. подрібненої зелені кропу та петрушки, по 1/2 ч. л. солі й цукру, 1/2 ч. л. французької гірчиці в зернах, 1/4 ч. л. молотого чорного перцю (у мене суміш перців).
Приготування:
Змішати олію з оцтом, сіллю, цукром, товченим часником, зеленню, гірчицею і перцем, розтерти все до однорідності.
Помідори нарізати кружальцями (у мене жовті та червоні).
Викласти шматочки помідорів в ємність і полити кожен маринадом.
Можна викласти помідори пошарово, як це зробила я, а можна і в один шар.
Накрити форму кришкою і поставити в холодильник на 30 хвилин.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: змішавши всі компоненти для заправки, спробуйте її на смак і додайте, якщо недостатньо сіль або цукор.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: