clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Кролик в молоці

Фото: автора

Найпростіший спосіб приготувати ніжне та дієтичне м’ясо кролика. Така страва подобається абсолютно всім, навіть тим, хто крольчатину не вживає.

Кролика готую часто. Рецептів використовую багато. Це і в пиві, і в сметані, і в йогурті, і з помідорами, і в духовці, і на грилі. Але щоб у молоці... Чесно скажу, що цей рецепт тепер мій улюблений. Крольчатина стає дуже ніжною та абсолютно не сухою.

Інгредієнти:
Тушка кролика, молоко, сіль, суміш перців, лавровий листок, мускатний горіх, цибулина, декілька кружалець лимону.

Приготування:
Кролика порубати на шматки середньої величини, замаринувати в спеціях, солі та лимоні.

Можна злегка обсмажити (але не обов'язково!). Скласти в латку або гусятницю, посолити, залити молоком, присмачити мускатним горіхом і, не накриваючи кришкою, поставити тушкуватися в духовку на 2-2,5 години. Іноді слід перевертати шматки й поливати їх соком. За 30-40 хвилин до готовності, поперчити, додати лавровий листок і нарізану та спасеровану цибулю.

Накрити кришкою й тушкувати до готовності. Подавати з французькою гірчицею в зернах.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 08.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26
27.88
27.93
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31