ye-logo.v1.2

У Шепетівці під дощем попрощалися з навідником мінометного взводу, який загинув на Донбасі

Суспільство 2812
Сьогодні Шепетівщина прощається із загиблим бійцем АТО
Сьогодні Шепетівщина прощається із загиблим бійцем АТО. Фото: http://shepetivka.com.ua

Руслана Скотенюка проводжали рідні, близькі, військові товариші та небайдужі шепетівчани.

Сумний, похмурий ранок п’ятниці. Сьогодні Шепетівщина прощається зі своїм сином. “Вже одинадцятим з тих, хто покинувши сім’ю, дім та роботу пішов захищати мир та спокій, загрозою для яких став буремний Схід, і не повернувся додому живим”, - йдеться у повідомленні сайту міста Шепетівка.

Тіло Руслана Скотенюка привезли 19 листопада із Донецької області, де він загинув до кінця виконуючи свій військовий обов’язок, захищаючи рідну землю.

“На площі імені Тараса Шевченка надзвичайно людно, у багатьох в руках живі квіти та вінки. Всі вони зібралися для того, щоб провести в останню путь ще одного героя”, - пишуть на сайті. - З бойовим товаришем прощаються ті, хто воював із ним пліч-о-пліч у зоні проведення Антитерористичної операції, згадують його мужність та героїзм, згадують про його мрії та сподівання. Звучать слова про те, що герої не вмирають, а просто перестають бути поряд з нами, живучи доти, доки жива пам’ять про них”.

Скотенюк Руслан Дмитрович народився 31 серпня 1974 року в селі Вовківці Шепетівського району. Одружений, виховав сина Романа. В березні 2015 року мобілізований до Збройних сил на захист України. Пройшов бойову перепідготовку і був відправлений в зону АТО старшим навідником мінометного взводу мінометної батареї третього механізованого батальйону. 13 листопада на буремному Донбасі загинув під час бойових сутичок, неподалік міста Мар’їнка Донецької області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую