clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Вчимося готувати яйця «Пашот» (ВІДЕОРЕЦЕПТ)

Фото: автора

Зварені в такий спосіб яйця, дуже схожі на ті, які подають на сніданок у затишних італійських та французьких кафешках. Мені завжди здавалося, що приготувати їх шалено складно, але виявилося, що це простіше нікуди!

Яйцями «Пашот» називають яйця, зварені в гарячій воді без шкаралупи. Смак такої страви дуже ніжний, кремовий, м'який. Вони можуть грати першу скрипку у вашому сніданку, а можна доповнювати ними салати, тартари та гарніри. Як варіант – робити заготовки заздалегідь: ніч вони стоять у холодильнику, а зранку без проблем зваряться.

Інгредієнти:
2 яйця, морська сіль, суміш перців мелена, 4 ч. л. оливкової олії.
Додатково: харчова плівка.

Приготування:
У невелику мисочку встелити харчову плівку, складену у два шари.
Налити приблизно чайну ложку оливкової олії, посолити й поперчити.
Обережно вибити яйце. Знову трохи посолити, поперчити, налити чайну ложку олії. Загорнути плівку так, щоб там майже не залишилося повітря.
Воду в каструлю налити майже до країв. У киплячий окріп занурити яйця (вогонь повинен бути сильніше середнього) й відразу ж ввімкнути таймер на 3,5 хвилини. Потім яйця витягнути за «хвостики» заготовок, розгорнути й одразу ж подати.

Дуже смачно з помідорами та адигейським сиром.
 

 

Підписатися на канал "Є" в Youtube

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 22.01.2017
купівля
продаж
Міжбанк
$
27.39
27.44
29.2
29.25
0.46
0.46

Архів новин

<<Січень 2017>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31