clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Салат з корейською морквою і маринованим огірком

Фото: автора

Чудовий, пікантний, гостренький салатик для вашого столу. Така страва стане прекрасним доповненням до м'яса.

Страва бюджетна й готується дуже просто, буквально за 10-15 хвилин. Моркву корейську я завжди роблю сама, але можна використовувати й магазинну — вже готову.

Інгредієнти:
3 свіжих морквини, 2 маринованих огірка, сіль, червоний мелений перець, цукор, коріандр, перець мелений чорний, оцет 9% - все за смаком, 2-3 зубки часнику, 1 ч. л. кунжуту, 1-2 ч. л. олії.

Приготування:
Моркву почистити й натерти на тертці для корейської моркви. Додати дрібку солі, цукор, коріандр, червоний і чорний мелений перець, пропущений через прес часник і оцет. Добре перемішати й залишити на 10-15 хвилин.


Огірок натерти на тертці, на якій ви подрібнювали морквину.


Влити олію, досолити салатик за смаком, перемішати. Дати настоятися в холодильнику ще 10-15 хвилин. Потім викласти на тарілку гіркою, посипати кунжутом і відразу ж подати до столу.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: наступного дня салатик стає ще смачнішим, то ж є сенс готувати одразу подвійну порцію.
 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 10.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26.05
27.4
27.5
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31