Гаряча тема:
- Війна
Страва бюджетна й готується дуже просто, буквально за 10-15 хвилин. Моркву корейську я завжди роблю сама, але можна використовувати й магазинну — вже готову.
Інгредієнти:
3 свіжих морквини, 2 маринованих огірка, сіль, червоний мелений перець, цукор, коріандр, перець мелений чорний, оцет 9% - все за смаком, 2-3 зубки часнику, 1 ч. л. кунжуту, 1-2 ч. л. олії.
Приготування:
Моркву почистити й натерти на тертці для корейської моркви. Додати дрібку солі, цукор, коріандр, червоний і чорний мелений перець, пропущений через прес часник і оцет. Добре перемішати й залишити на 10-15 хвилин.
Огірок натерти на тертці, на якій ви подрібнювали морквину.
Влити олію, досолити салатик за смаком, перемішати. Дати настоятися в холодильнику ще 10-15 хвилин. Потім викласти на тарілку гіркою, посипати кунжутом і відразу ж подати до столу.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: наступного дня салатик стає ще смачнішим, то ж є сенс готувати одразу подвійну порцію.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: