clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Торт «Зефірно-банановий» без випікання (ВІДЕОРЕЦЕПТ)

Фото: автора

Якщо духовка не входить до когорти ваших друзів, то цей смаколик без випічки стане для вас справжньою чарівною паличкою.

Це дуже простий і смачний тортик із яким впорається навіть дитина. А ваші гості ніколи не здогадаються, що ви готували його без використання духової шафи.

Інгредієнти: 
600 г вівсяного печива, 600 г зефіру, 2 склянки сметани (краще домашньої), 6 ст. л. цукру, ванілін, 3 банани.
Для просочення: кава натуральна з цукром, 50 г рому (або коньяк+ромова есенція).

Приготування:
Заварити натуральну каву, поцукрити її на ваш смак та влити коньяк (можна й без алкоголю). На тарілку для торту викласти шар печива, попередньо зануривши його у каву.
Приготувати крем: сметану збити із цукром та ваніліном. Поставити в холодильник на годинку для застигання.
Змастити кремом шар із печивом. Зефір розрізати на чотири половинки-диски. Частинки з візерунками відкласти для прикрашання, а рівненькі викласти на торт в один шар. Зверху — сметанний крем. Потім знову печиво й крем. Зверху прикрасити тортик смужками банану. А по колу — зефіром.


Дати торту просочитися в холодильнику протягом 4 годин.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: щоб торт був рівненьким й виглядав естетично, то краще його збирати за допомогою кільця від роз’ємної форми. Замість кави можна просочувати печиво у компоті (для дітей), або у червоному вині (для дорослих). 

Підписатися на канал "Є" в Youtube

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 07.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.1
26.14
28.03
28.06
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31