clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Морквяний салат «Помаранчевий настрій»

Салат добре підходить до екзотичних страв із каррі, до смажених курячих ніжок або шніцеля з індички.

Салат добре підходить до екзотичних страв із каррі, до смажених курячих ніжок або шніцеля з індички. . Фото: автора

Дуже смачна, легка й корисна страва, яка готується буквально за хвилини.

Чергова порція вітамінів. Смак дуже цікавий, злегка солодкуватий, при цьому трохи з кислинкою. Салат заслужено увійшов до категорії моїх улюблених.

Інгредієнти:
3-4 великих морквини, 15 сушених фініків, 2 апельсини, 150 г адигейського сиру, 50 г насіння соняшниква.
Заправка: 2 ст. л. сметани, 1 ч. л. гірчиці, 1 ч. л. меду, суміш перців мелена, сіль за смаком, 1 ст. л. лимонного соку, прованські трави сушені.

Приготування:
Моркву натерти на середній тертці.

Фініки нарізати тонкими скибочками.

Апельсини почистити, ретельно зачистити від плівок та перетинок (використовувати лише чисту м’якоть).

Адигейський сир нарізати крупними кубиками.

Змішати всі інгредієнти й заправити заправкою (її слід зробити наперед й настояти 10-15 хвилин).

За бажанням у салат додати насіння соняшника або просто посипати ним зверху готову страву для краси.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: салат добре підходить до екзотичних страв із каррі, до смажених курячих ніжок або шніцеля з індички. Але я їла його просто на вечерю.  

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31