clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Теплий салат із квасолею, морквою та шампіньйонами

Салатик виходить соковитим та пікантним. Його навіть перемащувати нічим не потрібно

Салатик виходить соковитим та пікантним. Його навіть перемащувати нічим не потрібно. Фото: автора

Поживна й швидка в приготуванні страва, багата на білки та вітаміни. Що особливо актуально в піст.

Салатів із квасолею є безліч, сама які лишень не готувала. Чимось всі вони схожі, але все одно кожен по-своєму гарний. «Фішкою» цього салатика є особливе приготування моркви. А наступного дня після настоювання він ще смачніший.

Інгредієнти:
Банка консервованої квасолі (або вареної), 2 морквини, велика цибулина, 200 г шампіньйонів, 2-3 маринованих огірочки, 2-3 зубки часнику, сіль, перець, олія, винний оцет, дрібка цукру, зелень — за бажанням.

Приготування:
Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на олії до прозорості.

Часник подрібнити та додати до цибулі.

Пасерувати хвилину й додати нарізані скибочками шампіньйони.

Тушкувати до випаровування рідини.

З квасолі зцідити рідину.

Огірки нарізати кружальцями.

Моркву почистити, натерти на тертці соломкою. Спасерувати у невеликій кількості олії, накривши кришкою протягом 2-3 хвилини. Потім додати 2 ст. л. оцту, дрібку цукру й перемішати. Тушкувати ще хвилину.


Всі інгредієнти змішати, посолити, поперчити. За бажанням додати зелень.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: перемащувати салат нічим не потрібно. Олії, яка використовувалася для смаження, цілком достатньо. Салатик виходить соковитим та пікантним. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 08.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26
27.88
27.93
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31