clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Курячі шлуночки по-корейськи з грибами

Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів.

Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів.. Фото: автора

Ця закуска подобається навіть тим, хто не є великим прихильником субпродуктів.

Поспішаю поділитися з вами дуже смачною закускою. Рецептик уже давно роздобула на одному зі своїх улюблених кулінарних сайтів і з того часу він міцно увійшов у мою скарбничку легких та дуже смачних страв.


Інгредієнти:
500 г курячих шлуночків, 400 г лісових грибів (у мене заморожені, але можна і печериць), 3 цибулини, 2 великі морквини, олія для смаження, лавровий листок.
Для заправки: 50 г оцту винного, 2-3 зубки вичавленого часнику, 3 ст. л. соєвого соусу (якщо не подобаються, то просто посолити за смаком), приправа для корейської моркви.


Приготування:
Шлунки ретельно почистити, відварити з лавровим листком, охолодити, нарізати соломкою.

Моркву почистити і натерти на тертці для корейської моркви.

Гриби розморозити. Цибулю нарізати кільцями. В оригінальному рецепті все обсмажується окремо — шлунки, цибуля з грибами, морквина. Я ж — для того, щоб використовувати менше олії, смажила лише гриби з цибулею.

Потім до них додала сиру моркву та варені шлунки. Готовий салат охолодити, залити заправкою і залишити на ніч у холодильнику. Вранці можна їсти.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Січень 2017>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31