clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Торт «Панчо» з консервованими персиками та ананасами

Його називають по-різному: «Кучерявий пінчер», «Ванька», «Хлопчик», «Санчо-Панчо» тощо.

Його називають по-різному: «Кучерявий пінчер», «Ванька», «Хлопчик», «Санчо-Панчо» тощо. . Фото: автора

Бісквітна смакота, рясно просочена сметанним кремом і залита шоколадним ганашем.

Його називають по-різному: «Кучерявий пінчер», «Ванька», «Хлопчик», «Санчо-Панчо» тощо. Дуже часто плутають із тортом «Графські руїни». Так, за формою вони трохи схожі, а ось за своїм складом і смаком дуже сильно відрізняються. Рецепт торта «Панчо», окрім назв, ще має безліч різних способів приготування та оформлення. Його випікають із ягодою (нагадує за смаком «П'яну вишню»), ананасами, оформлюють у вигляді декількох коржів, гірки. Але результат завжди один — ДУЖЕ СМАЧНО!

Інгредієнти:
Для коржів: 2 яйця, 400 г цукру, 400 г сметани (15 або 20% жирності), 300 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, 4 ст. л. какао.
Для начинки: 300 г консервованих ананасів, 300 г консервованих персиків, 200 г волоських горіхів.
Для шоколадного ганашу: 50 г вершкового масла, 100 г молочного шоколаду.
Для крему: 800 г жирної сметани (бажано домашньої), 300 г цукрової пудри, ванілін.

Приготування:
Збити сметану, цукор і яйця.

Поступово (по столовій ложці) ввести борошно і всипати розпушувач. Ретельно збити масу (тісто виходить приблизно як для оладок).

Відділити третю частину тіста. В більшу частину додати какао (яке какао обрати для випічки дивіться тут).

Знову ретельно збити.

Обидві маси вилити в роз'ємні форми, на дно яких слід встелити папір для випікання, а краї форми змастити олією. Випікати шоколадний та білий бісквіти в розігрітій до 200ºС духовці 40 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою, повністю охолодити.

Білий тонкий бісквіт буде основою для торта. Шоколадний високий бісквіт нарізати невеликими кубиками.


Приготувати крем: ретельно збити міксером сметану, ванілін і цукрову пудру до загустіння (якщо крем буде рідким, то він просто стече й торт не просочиться!). 

Частину крему відкласти в окремий посуд (ним ми потім поливатимемо торт зверху).

Розрізати на шматочки консервовані ананаси, персики. 

Подрібними підсмажені волоські горіхи. Викласти все в основну кремову масу. Сюди ж відправити шматочки шоколадного бісквіта. Обережно ложкою перемішати. Основу торта просочити ананасовим сиропом із банки. Зверху скласти фруктово-горіхово-бісквітну масу, просочену кремом. Злегка придавити ложкою, формуючи високу гірку.

Залити торт зверху кремом, який залишився. Поставити його в холодильник на півгодини-годину, щоб крем застиг.

Приготувати ганаш: на водяній бані розтопити вершкове масло і молочний шоколад, змішати. Дістати торт і зробити на ньому шоколадні смужки або хвилі від верхівки донизу (я брала кулінарний шприц, заповнювала його шоколадним ганашем і проводила зигзаги). Прикрасити фруктами.

Знову поставити торт в холодильник і дати йому просочитися декілька годин. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 03.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31